Liigume
11. detsember 2016, 07:00

UUS ÄPP JOOKSJATELE! Füsioterapeut sinu telefonis

Saucony avalikustas eelmisel nädalal uue aplikatsiooni, et aidata sul veelgi paremini joosta. 18 kuu pikkune töö on tehtud, et pakkuda treenijatele parim võimalik äpp, mille kaudu saad tasuta hinnangu ja nõu oma treeningute kohta. 

Äpis olev interaktiivne programm analüüsib jooksja treeningut samm-sammult ja toob esile aspektid, mida parandada ning soovitab selleks konkreetseid harjutusi ning venitusi. 

Hindamine võtab aega umbes 30 minutit ja selleks pead endast harjutuste sooritamisel videosid ning fotosid tegema. Äpp juhendab sind seda õigesti kasutama, et saadav hinnang võimalikult täpne ja kasulik oleks. 

Kui kõik on õigesti sooritatud ja äpini jõudnud, saad konkreetse ja personaalse hinnangu ning soovitused, kuidas oma treeningut parandada. 

Kõigil on võimalik vähemalt mingites treeningu aspektides areneda ja loodud jooksjate äpp toob need kohad esile. See motiveerib sind õigete asjade nimel vaeva nägema ja nii paranevad ka tulemused. 

Hetkel on app saadaval vaid iOS platvormile: https://itunes.apple.com/ee/app/saucony-stride-lab/id1165471811?mt=8&ign-mpt=uo%3D4.