Spordivaria

7 VÕTIT | Eesti – Taani 5:6 (lisaajal). Masendav start, uskumatu come-back ja totaalne antikliimaks (6)

LISA KOMMENTAAR

kui10. detsember 2016, 15:19
üldsusele ei ole veel teada, siis üks "puurivahtidest" sai Saksa vastu mängides sellise õlavigastuse, et käis ringi õlg teibiga kinni. Ja ikkagi läks mängima ja tegi hetkel oma parima. Olete proovinud terve käega kinni püüda palle, mis 130-160 km tunnikiirusega väravasse lendavad?Ainult sellel ei juhtu kunagi midagi, kes ise midagi ei tee.
Aitähh aga...10. detsember 2016, 16:15
Selline öigustus on teemasse teha Oinastest Kangelased!
Ivo10. detsember 2016, 14:58
Karta oli et need hädad kaotavad. Aga polegi vahet, kas saada 5,6,7, või 8 koht!
Ebaedu Saladus10. detsember 2016, 14:36
Pakun et ebaedu pöhjus peitub hoopis selles: Kuna meil puudub igasugunegi vöimalus super treeneri olemasoluks, sest Kungla ise mängijana ei küündinud veel Rootsi Liiga tasemeni, ega ka Soome meistrisarja tasemele nagu nt Rein Kivi täna juba on. Mängijad ise aga ei suuda ennast sedavörd üles kütta et vöitma minna, köik olulised mängud on jäädud kaotusseisu ja siis ärgatud! Paar meest on maailma tasemel, aga vahe eestlastega ja soome ja shveitsi madalama liiga meestega on liiga suur, et toimiv kooslus saavutada! Ûle valmistumine mida treener Postimehes ise väitis on jumala töenäoline pöhjus! Vötke nats vabamalt ja usaldage rohkem kogenud mängijaid taktika koostamisel, saate vähemalt seitsmenda koha! Turniir on peaaegu läbi aga ikka ei olda viisikuid paikka saadud, nii ei saa ju koosmängu tekkidagi!
saladus??????10. detsember 2016, 14:14
mis on soome,rootsi,taani saladus-treenitakse palju rohkem,ei muud,see muide on igal spordialal nii
Kaikka-Vana10. detsember 2016, 14:10
Köiges muus on edasiminekut, aga väravas vöiks sama hästi artikli autor olla nende tase on sama mis üheksakümnendate löpus.