Kristjan Kangur Foto: Mattia Ozbot
Korvpall
12. detsember 2016, 09:21

JESS! Kristjan Kanguri hooaja paremaid esitusi viis Varese liiga tippmeeskonna vastu vajaliku võiduni

Kristjan Kanguri koduklubi Varese pidas eile õhtul Itaalia kõrgliigas oma 11. vooru kohtumise, kui koduväljakul alistati Reggio Emilia 81:71. 

Eestlase leivaisale oli võit äärmisel vajalik, sest koduses liigas oli kaotatud viis järjestikust mängu. Triumf oli seda magusam, et see saavutati tabeli teise koha meeskonna üle. 

Edukas mängus oli suur roll ka Kanguril, kes tegi oma hooaja vahest et parima etteaste. Ääremängija oli platsil 35 minutit, kui sai kirja 10 punkti 5 lauapalli ja 3 resultatiivset söötu. Seni mitte kõige paremat visketabavust näidanud eestlane tabas sel korral viskeid väljakult 5/4 ning vabaviskeid 2/2. 

Varese resultatiivseim oli 18 silma toonud Eric Maynor. Külalistele tõi Pietro Aradori 21 punkti, 2013. aastal U20 finaalturniiri raames Eesti publikut hullutanud Amedeo Della Valle lisas 12 silma. 

Kanguri koduklubil on nüüd tabelis kirjas 4 võitu ja 7 kaotust, millega hoitakse 13. positsiooni. Midagi pole veel kaugeltki kadunud, sest play-off´i viivast 8. kohast lahutab vaid üks võit.