Uues tennisehallis jätkub avarust.Foto: Reelika Riimand
Tennis
15. detsember 2016, 15:44

Lasnamäel avati Eesti suurim tennisekeskus (2)

Täna avati Lasnamäel Eesti suurim tennisekeskus, mille rajas Tallink. Ligi 15 000 ruutmeetri suurune hall mahutab 14 tennise- ja 10 sulgpalliväljakut, 3 stuudiot rühmatreeninguteks ja avara jõusaali.

"Tänasest alates ei ole tennise harrastamise takistuseks enam väljakute puudumine või nende kallis hind, tennist saavad mängida kõik sõltumata east või sissetulekust," ütles avamisel tenniseliidu president ja Tallink Grupi nõukogu esimees Enn Pant

Keskuse juhataja ja tenniseliidu peatreeneri Märten Tamla sõnul on halli ehitamisel mõeldud nii tippsportlastele kui ka harrastajatele. "Neile, kes hoiavad oma põlvi ja liigeseid, tegime eraldi kõige pehmema vaipkattega väljakud Eestis. Kevadel on plaanis rajada veel täiendavalt kuus välisväljakut," lausus Tamla.

Külastajate kasutada on eraldi riietusruumid täiskasvanutele ja lastele, saunad, tennisepood ja puhkeala. Keskuses on kuus saunaga riietusruumi kokku enam kui 800 riidekapiga. Külastajatele avatakse keskus 19. detsembril, rühmatreeningud algavad 2. jaanuaril.