Draymond Green takistamas Kristaps Porzingist.Foto: EZRA SHAW
Korvpall
16. detsember 2016, 11:54

Lätlane Porzingis ajas NBA staari marru (1)

Maailma tugevaimas korvpalliliigas NBA kohtusid möödunud ööl Golden State Warriors ja New York Knicks ning viimaste täht Kristaps Porzingis ajas marru Warriorsi staari Draymond Greeni.

Greeni sõnul näidati talle paar minutit enne Warriorsi 103:90 võiduga lõppenud kohtumise algust tsitaate Porzingiselt, kus lätlane ütles: "Mullu, kui mäng läbi sai, mõtlesin, millal saame taas võimaluse Warriorsi vastu mängida. Olen Greeni jaoks valmis!"

21aastane meie lõunanaaber viitas tõigale, et Green on NBA ning maailma korvpalli üks paremaid kaitsemängijaid ning Porzingis soovis ameeriklase vastu taas rammu katsuda.

Greeni sõnul ajasid lätlase laused teda marru, ent vaid heas mõttes. Kui enne tsitaatide nägemist polnud ta mänguks kuigi keskendunud, siis pärast 221 cm pikkuse koljati sõnavõtu silmamist oli ta valmis endast kõik andma ning Porzingist kaitses hakkima.

Sellega sai Green ka hakkama. Tänavu keskmiselt 20,1 punkti viskav Porzingis sai 35 mänguminutiga kirja vaid kaheksa silma. "Mulle meeldib tema kirg ja see, et ta tahtis minu vastu mängida. Aga teinekord tasuks see endale hoida, mitte meedias välja pläriseda," ütles Green.

Teised tänaöised NBA tulemused:

Milwaukee Bucks - Chicago Bulls 108:97
New Orleans Pelicans - Indiana Pacers 102:95
Denver Nuggets - Portland Trail Blazers 132:120
Phoenix Suns - San Antonio Spurs 92:107