Mart Meeru Dakari valmiks trenni tegemas. Jah, tegu on nii karmi väljakutsega, et ka istumine ja hõreda õhu hingamine on vajalik treening!Foto: Teet Malsroos
Auto-Moto uudised
17. detsember 2016, 04:00

Kas Meeru mullune luumurd tähendaks seekord katkestamist?

Et Mart Meeru 2015. aastal Dakari rallil finišisse jõudis, oli omaette ime, sest suure osa võistlusest läbis ta käeluumurruga, mis üldiselt tähendanuks katkestamist, aga idanaabrist arstiga pursitud vene keel tagas jätkamisloa.

Kui Meeru jaanuaris ees ootaval võistluselgi sarnase avarii, kui toona, kas seekord ta katkestaks? Küsimuse ajendiks on Malle-moto võistlusklassis osalemine ehk mehaanikute abi mees kasutada ei tohi.

"Kõige rohkem muretsen ma tehnika pärast. Kui korra peaks mõne suurema kukkumise näiteks üle pea tegema, siis navigatsioonisüsteem ja muud sellised asjad kipuvad väga kergesti katki minema," mõlgutab mees.

"Keeruliseks läheks… Aga samas, kui ma nüüd meenutan, siis oli see õnnetus täpselt enne puhkepäeva, nii et mul oleks olnud terve päev ratast putitada,“ muigab Meeru, et Dakaril ei saa kunagi ennustada, mis juhtuma hakkab.