BC Kalev/Cramo - Tartu Ülikool.Foto: Toomas Tatar
Spordivaria
18. detsember 2016, 22:45

NII SEE JUHTUS | Sport 18.12: kuningas Fourcade, president Salumets ja Kalev/Cramo karikavõit

Neljas advent toob spordisõpradele tiheda ja põneva päeva, mis pakub peaaegu kõike. Vahest päeva tippsündmusteks kerkivad Eesti murdmaakoondis, kes peaks sõitma La Clusaz 4x7,5km teatesõidus. Samuti peetase korvpalli karikavõistluste finaal, kus kohtuvad BC Kalev/Cramo ja Tartu Ülikool ning vastne isa Margus Hunt jookseb platsile ameerika jagpalliliigas. Püsige lainel! 
22:46
SPORDISÕBER

Järjekordne päev hakkab otsakorrale jõudma, mis tähendab, et on aeg meilgi pillid kotti pakkida. Ilusat õhtu jätku ja veel paremat algavat jõulunädalat!

22:34

Best friends forever #bff #mainecoon #cat #backathome #sollerosso

A photo posted by Kadri Lehtla (@kadrilehtla) on

22:13
KORVPALL

Tartu Ülikooli korvpallimeeskond tabas karikafinaalis BC Kalev/Cramoga esimesel poolajal 35 viskest vaid 7 ja võitles lõpuni, kuid päris järele ei jõudnud.

"Esimene poolaeg oli valus," pidi kaotajate loots Gert Kullamäe tõdema. "Kui nii palju mööda viskame, on kaks võimalust: kas kartsime visata või olime ebakindlad. Kui tahame Kaleviga sammu pidama, peame nende vastu paremini tabama mitte ainult 20, vaid kõik 40 minutit."

22:08
KORVPALL

Tartu meeskonna raudvara Janar Talts tõdes pärast kaotatud karikafinaali, et Kalev/Cramole allajäämine oli kindlasti valus, kuid leidus ka positiivset. 

"Ei saa öelda, et lõpp hea, kõik hea aga teisel poolajal suutsime juba natuke mängu ka näidata," võttis 33aastane keskmängija kohtumise kokku. "Tegelikult oleks pidanud juba mängu algusest nii olema, aga juba teist korda astume samasse auku."

22:07
KORVPALL

"Muutusime nii kaitses kui ka rünnakul passiivseks," põhjendas äravajumist kapten Gregor Arbet. "Kõigis viimastes mängudes on olnud sellised perioodid, kus mäng käest läheb. Läksime teist poolaega pehmemalt mängima ja peame sellest probleemist kindlasti lahti saama. Alguses olime agressiivsed, saime kaitse pidama, koos sellega rünnaku jooksma ja lihtsamaid korve."

22:04
SUUSAHÜPPED

Tänavuse suusahüpete MK-sarja märksõna on taas Prevc, aga seekord mitte Peter, vaid mulluse üldvõitja 17aastane veli Domen, kes saavutas täna Šveitsis Engelbergis hooaja neljanda etapivõidu seitsmest võimalikust ning suurendas veelgi oma edu sarja üldarvestuses.

21:56
KORVPALL

Alar Varrak tunnistas pärast karikavõitu, et vaatamata Tartu alistamisele jagub meeskonnas jätkuvalt probleeme. 

21:06
JALGPALL

Manchester City pööras Inglismaa kõrgliiga 17. voorus Arsenali vastu 0:1 kaotusseisu 2:1 võiduks. Kaotajate peatreener Arsene Wenger kui ka fännid on veendunud, et City väravad poleks tohtinud lugeda.

20:43
KORVPALL

Pärnus peetud Eesti korvpallikarikavõistluste finaalis kohtusid oodatult BC Kalev/Cramo ja Tartu Ülikool - tulemusega 71:66 viiakse trofee teist aastat järjest pealinna. Õhtuleht võtab mängu kokku seitsme võtme abil.

20:38
JARMO JAGOMÄGI / PÄRNU

Ja ka viimane time-out tartlastele, kuid tundub, et midagi enam päästa pole. Tartu saab küll oma rünnakul korvi, kuid lastakse kohe samaga ka vastata. 40 sekundit minna ja Kalevi edunumbrid 69:61. Tartlastelt kahtlemata tubli võitlus teisel poolajal, kuid veidi jääb ilmselt siiski puudu.

20:35
JARMO JAGOMÄGI / PÄRNU

1.23 normaalaja lõpuni ja 59:67 kaotusseisust võtab Kullamäe veel kord aja maha. Nüüd on vaja endisel kolmestekahuril midagi head joonistada, et veel Tartut mängus hoida!

20:27
JARMO JAGOMÄGI / PÄRNU

Tartlased saavad korraks küll vahe viiele, aga Kalev vastab kohe kahe kolmesega ning eduseis taas +11. Kullamäe võtab seisult 62:51 aja maha. Nüüd on tartlastel vaja vaimujõudu, et veelkord raskest seisust end tagasi võidelda.

20:23
JARMO JAGOMÄGI / PÄRNU

Viimane veerandaeg algas väga närviliselt, kui esimest korvi tuli oodata kaks ja pool minutit. Emotsionaalselt väga tähtsa laengu sai nüüd just Tartu, kui Janari Jõesaare esimesed punktid ja tabav kolmene vähendasid vahe vaid seitsmele. 7.08 normaalaega minna ja Kalevi edunumbrid sulanud 56:49, kui Varrak võttis aja maha.

20:18


20:16
JARMO JAGOMÄGI / PÄRNU

Kas tõesti kordub see, mis 12. oktoobril Tartus? Kullamäe poisid on teisele poolajale selgelt isukamalt tulnud ja vahe viimase neljandiku eel vähendatud 10 punktile. Mis aga veelgi tähtsam on see, et Kalevi enesekindlus on kõikuma löödud ning korralik meeskondlik mäng on vägagi kõikuma löödud. Nagu traditsiooniks, siis Kalev - Tartu toob endaga alati intriigi!

BC Kalev/Cramo - Tartu Ülikool. (Toomas Tatar)
20:09
JALGPALL

Võiduvärava autor Raheem Sterling: "Väravalöömine on väga tore, aga kolm punkti olid täna kõige tähtsamad!"


20:07
NALJASÕBER


20:04
JALGPALL

Arsenali fännide ja mängijate karm nädal:


20:04
JARMO JAGOMÄGI / PÄRNU

Esimene nõrkusmoment ka Kalevi leeris. Kui kolmandat veerandaega on mängitud ligi kolm ja pool minutit võtab Alar Varrak esimest korda aja maha. Vahetult enne seda oli ta tulivihane, et Mandell Thomasel lasti ära panna. Tartu veidi tagasi võtnud, seis tablool 49:34 Kalevi poolt vaadatuna.

20:01
JALGPALL

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga 17. vooru glamuurseimas vastasseisus tõmbas pikema õlekõrre Pep Guardiola juhendatav Manchester City, kes alistas kodustaadionil 2:1 Londoni Arsenali.

(AFP / Scanpix)
Loe rohkem