Talisport

Lahingusse sööstis Team Haanja suurtoetaja Toomas Annus, kes soovib alaliidus nelja juhatuse liikme ja peatreeneri tagasiastumist

Suusa(lepingu)tüli, mis mõjub kogu alale hävitavalt (5)

LISA KOMMENTAAR

Suskaja22. detsember 2016, 18:37
Eliitsuusatajad! Kas olen pime või vaatan vale riigi esindajaid?
Meie tänane tase on eliidist ikka väga kaugel, TH koondab selliseid poolevinnamehi, kes pole võimelised tulemust saavutama, aga samas ei taha ka tööle minna.
22. detsember 2016, 12:40
Ma võin Annusele avaldada lihtsa tõe, et kui ta tahab kõikide spordiringkondadega tüli kiskuda, tuleb neid üldistades dopingu kasutamises süüdistada. See paneb enamikul sportlastel katuse sõitma.
Kati Jalapeer22. detsember 2016, 11:35
Kas Matile mitte ei antud juba mitu korda jalaga p'erse? Aga ikka aru ei saa. Tulemused tulevad siis, kui Matikese ego ei sega suusaliidu tööd ja skandaalid eesti suusatamises vaibuvad.
Hädad22. detsember 2016, 09:37
Alale on hävitavalt mõjunud dopingusaaga. see on hävitanud eesti suusatamise. Asja juures on kõige hullem see et seda ei ole tunnistatud, vaid hoopis must valgeks pestud. See hoiabki kõike kinni. Siit hakkavad hädad peale.
mis jama ?22. detsember 2016, 13:37
mis dopingusaaga ? Norrakate poolt välja mõeldud ja meie KADEDATE eestlaste poolt suureks puhutud jama. Lihtsalt ei suudetud oma olematu mõistusega aru saada et keegi võib ka eestis edukas ja uuenduslik olla . Kahju et nii ilusal maal elab nii l.... rahvas.