Foto: Phil Noble
Jalgpall
26. detsember 2016, 15:56

Muhedad jõulusoovid: vaata, mida kummalist Liverpooli veebileht Ragnar Klavanile ja tema kaaslaste jõuluvana kingikotti sokutada tahtis

Liverpooli jalgpalliklubi tegemisi kajastav This is Anfield tuli välja vahva artikliga, kus jagati jõulumehele soovitusi, mida vutimeeste kingikotti panna. 

Teiste seast ei jäetud välja ka Eesti koondise kaptenit, kes sai väga omapärase kingisoovituse. "Selline nimi nagu Ragnar Klavan peab tähendama, et talle kindlasti meeldib viikingite metal-muusika," kirjutas veebileht.

"Niisiis oleks eestlasele sobilikud sama stiili esindavate bändide kassetid, nagu näiteks Amon Amarth ja Ensiferum. Kassetimängija on tal juba kindlasti olemas, aga kui mitte, siis võib ta laenata James Milneri oma."

Huvitavamatest kingiideedest soovitatakse näiteks Adam Lallanale kaisukaru, et ta saaks justkui Jürgen Kloppi kallistada igal ajal kui ta seda vaid soovib. Lucas Leivale sobiks kruus kirjaga "Õnnetuuu". Või Joel Matipile mõni jalgpalliga seotud arvutimäng, et ta oma rahvuskoondisega ikkagi Aafrika karikal mängida saaks.