Ardo Arusaar lehepuhuriga sussi taga ajamas. Foto: Tiina Kõrtsini
Spordivaria
26. detsember 2016, 17:03

ÕHTULEHE VIDEO | Jõuluturniiril triumfeerinud maadlejad: omapärased alad muudavad võistluse väga kihvtiks

Iga aastasel Spordikuulsuste jõuluturniiril võidutsesid tänavu maadlejad, kui Epp Mäe ja Ardo Arusaare duole teised vastu ei saanud. 

"Arvan, et see võistlus on äärmiselt kihvt ja tore just sellepärast, et saad ka teistel spordialadel võistelda, mitte ainult omadel," olid Mäe esimesed kommentaarid pärast võistluse lõppu. 

"Arvan täpselt samamoodi. Ei osanud arvata, kuidas läheb, sest pole enne teinud selliseid alasid. Läheb natuke vaja õnne, osavust ja kõike muud," lisas Arusaar omalt poolt. 

Kolm alavõitu teeninud maadlejad olid muu hulgas parimad ka lehepuhuriga sussi liigutamises ning jäähokivarustuse selga ajamises. Mäe sõnutsi olid mõlemad alad igati vahvad. 

"Mulle need meeldisid - pead suutma teha nii palju asju korraga. Sellised absoluutselt teistsugused, aga huvitavad alad."

Tõik, et võistlus peeti pühade ajal, sportlasti ei heidutanud. "Jõulud on juba peetud. See oli rahva jaoks ka natuke meelelahutust," sõnas 24aastane naismaadleja. 

Arusaar lisab: "Mina võtsin pere kaasa, et oleme ikkagi koos. Väike sport jõuluajal ei tee paha. Kõvale söömaajale järgnev väike liigutamine ei tee ka paha." 

Vaata videost, mida võidukas paar veel traditsioonilisest võistlusest arvas.