Spordivaria

SPORDIAASTA TÄHED 2016 | Eesti rahvas ei hinda (enam) Gerd Kanterit (16)

LISA KOMMENTAAR

EESTI29. detsember 2016, 00:02
Tundub uskumatuna et OTT KIIVIKAS NOMINENTIDE HULKA EI KUULUNUD. Mees oli selle ausalt välja teeninud. Lasi isegi varakult vereproovi teha et mitte sekeldustesse sattuda. See on ju EESTI.
Gerd sai kaks 2x5 punkti, Rasmus 1x5 punkti = 2:1 Gerdi kasuks!28. detsember 2016, 19:03
Need E-selt saadud plussid on "laest" saadud, sama juhtus ka paar aastat tagasi, kui MMi 3. oli kehvem EMi teisest. Ei imestagi, mis tehtud, see ...
Häkker28. detsember 2016, 15:01
Äkki keegi häkkis sisse, on sidemeid FSB-ga ?
Filosoof:)28. detsember 2016, 13:20
Selline maailmanaba ilmega ette kantud targutav kõne ei kõlanud küll usutavalt - päris kole oli.
28. detsember 2016, 11:32
see on ju selge,et kui medalit ei tule,pole mötet ka rahva häältele loota,spordiajakirjanikud on hoopis omaette kategooria,nende kiibitsemist tuleb rahva omast eraldi hoida.
Ah28. detsember 2016, 11:10
Kui vaadata Ott Tänaku viimase aja saavutusi siis tundub küll uskumatu et ta väljavalitute hulka ei kuulunud.
vanaisa28. detsember 2016, 09:51
Peale heade spordisaavutuste on Rasmus ka väga hea kõnemees , millega teeb enamusele
Eesti poliitikutele pikalt silmad ette... . Tubli Rasmus !
Hinnatakse ja kuidas veel, aga need E- trikid on teatud ringkonna "teene", millise medali sai Rasmus aastal 2016???28. detsember 2016, 09:46
Lasteaed, mitte tulemuste hindamine, kullakesed. Olla OMi finaalis on tubli - finaalis eelviimane? See Eesti rekord oleks sama koha andnud ka mitmel varasemal OMil, uurig ja siis hinnake!
isik28. detsember 2016, 07:05
Paha pealkiri, rahvas hindab aga no teised on ka väärilised saama Kristjanit, mitte ainult üks ja sama mees.
mad7727. detsember 2016, 23:44
Jälle näitasind ajakirjanikud ja alaliidud oma vanas kinni olemist. Vabandust aga mida Kanter see aasta saavutas? Aasta edetabelis pole Kanter parim eestlane, olümpial pole parim eestlane omal alal ja ikka hääletavad ajakirjanikud ja alaliidud ta parimaks. Tahaks lausa appi karjuda.
Olen täiesti nõus Rasmuse valimisega, Kangert tege mega hooaja, Kivikas pani võimsa hooaja, Aga ajakirjanikele ja alaliitudele ei sobinud neist ükski, Nagu nende jaosk poleks ime valge mehe pääs olümpial jooksu ala finaali, eriti veel eestlase. Rattasport, see on neile käkitegu, mis see siis on 3 nädalat jutti sadu kilomeetreid mäest üles ronida ja pealegi Kangert kannab ju kõvematele vett ette, aga et ka selleks pead olema mega vend ja et sul üldse lastakse ka ise proovida. No ja kes see Kivikas veel on? Ajakirjanike jaoks pole vist see üldse sport mida Kivikas teeb, mis siis et ta mingi kõva võistluse võitis.
Jorma28. detsember 2016, 00:21
Paistab ,et teadmised spordist pole sinu tugevam külg ja seepärast sellist mula kirjutad. Kanter on olnud viis hooaega järjest kettaheite edetabelijuht maailmas ja selle eest ei ole talle ühtegi auhinda antud ja see ei näitagi midagi. Tähtis on medalid ja sellepoolest Kanterile vastast pole, ehki ka Seimil oli sellest aastast EM pronks.Valge mees 400 m tj finaalis. Siin su nõrkus välja paistab Sellel alal on küllaga valgeid mehi, ka medaliste ja hiljutine maailmameister on valgenahaline. Ennem tee asi endale selgeks ja siis tule jahuma.Ja lõpetuseks ütlen sulle ,et tee endale selgeks amatöör ja profispordi olemused ning siis räägi Kiivikasest.Vaata MS Olympia proffide võitjaid ja Otti ning vahe peaks selge olema.Ott on piibuork proffide kõrval.
Kanter oli TEGRLIKULT PAREM KUI see jooksupoiss!27. detsember 2016, 23:19
Kes neist oli olympiaalal nn. suuremate tulemustega (medal EMlt) ? 2016.a. ?!
Jorma27. detsember 2016, 22:46
Kes need siis südikamad olid? Nimeliselt oleks hea. Aga tegelik põhjus on selles, et Kanter ei luni inimestelt hääli ja on kogu oma sportlaskarjääri ausalt läbi ajanud
27. detsember 2016, 22:29
Tegelikult väga-väga kahju. Tundub uskumatu.
nojah,27. detsember 2016, 22:27
Need pealkirjad panevad ikka mõtlema küll. Eesti rahvas ei hinda enam Gerd Kanterit. Asi ei ole siinohas hindamises. Oma austuse ja koha Eesti rahva südames on mees juba ammu välja teeninud, aga teised mehed näitasid see aasta lihtsalt suuremat südikust ja suuremaid tulemusi. Sellejärgi ei saa nüüd küll öelda et KAnterit enam ei hinnata Vahepeal võiks ka natuke mõelda ennem kui nn "klikkide nimel" neid pealkirju uudistele panete.
Kanter plussis (Rasmus miinuses!) nii EMil, OMil, kui mitmetel liigavoistlustel.28. detsember 2016, 14:12
4oo m. tj. seal erilist kohta ametlikus arvestuses lihtsalt ei saanud. Millised olid need "suuremad" tulemused?
NB! Eesti rkordiga OMil 6., selge arusaam sellest alast, aga 4oo m.tj. on juba mitmeid aastaid MADALSEISUS. Rasmus on siiski tubli ja tihti pildil, aga aastaspotlane ?!.