Videointervjuu Toomas Triisaga.Video: Jörgen Norkroos
Sport TV
28. detsember 2016, 15:17

ÕHTULEHE VIDEO | Toomas Triisa enne väljalendu: polnudki aega vaimu valmis panna, pidi luuletusi õppima, et jõuluvanalt kinki saada

Dakar Team Estonia liikmed Toomas Triisa ja Mart Meeru alustasid täna pärastlõunal teekonda Lõuna-Ameerika poole, et 2. jaanuaril alustada võidukihutamist kuulsal Dakari rallil. Triisa sõnas, et astub lennukile suurepäraste emotsioonidega.

"Nii palju sõpru ja tuttavaid on tulnud saatma, vägev!" sõnas teist korda Dakari rallile minev motomees videointervjuus Õhtulehele. "Emotsioon on praegu väga hea, olen valmis ralliks.“

Ettevalmistus sujus ning olla oluliselt parem kui eelmine kord ehk kolm aastat tagasi. "Nüüd on juba väike kogemus all, et mida peab tegema."

Küll aga on nii Triisa kui Meeru jaoks uudne see, et võisteldakse malle-moto klassis ehk sõitjad peavad muuhulgas ka ise oma tsiklit remontima. Kuidas vaimu selliseks rängaks väljakutseks valmis panna? "Ega ei olnudki väga aega valmistuda," lausub Triisa ja jätkab läbi huumoriprisma.

"Pidi jõulude aeg mõne luuletuse pähe õppima, et jõuluvana käest kinki saada. Väga raske on ette valmistuda, tuleb lihtsalt otsast punuma hakata ja iseendaga toime tulema," lisab ta tõsinedes.

Vaata Õhtulehe videost lisaks, kas Triisat saadab raskel katsumusel mõni talisman, kuidas olid lood ärevusega, kui kõva mehaanik peab malle-moto klassis olema ja mis on tema eesmärk Dakaril.