Videointervjuu Egle Eller-NabigaVideo: Video: Geidi Raud
Spordivaria
29. detsember 2016, 12:56

ÕHTULEHE VIDEO | Egle Eller-Nabi disainitud bikiinid jõuavad uuel aastal poelettidele! (13)

Bikiinifitnessist Egle Eller-Nabi tunnistas Õhtulehele, et tema aasta spordihetk oli bikiinifitnessi olümpiamängudel ajaloo tegemine. 

Nabi võistles septembris Las Vegases toimunud 2016 Bikini Olympia jõuproovil, kus koos maailma absoluutne koorekiht. Finaalikoht jäi saavutamata, aga Eller-Nabi võttis ühes hulganisti kogemusi.

"Pääs profiolümpiale, sinna minemine ja vormi ära tegemine oli selles mõttes elusündmus. Minu spordiaasta tipnes seal, Las Vegases," sõnas ta, kuid lisas, et tähtis oli ka maadlejast Heiki võistlemine Rio olümpiamängudel. "Abikaasa poolt oli aasta tähtsaim sündmus abikaasa olümpia. Võit ja kaotus üheaegselt." 

Pärast Bikini Olympiat otsustas Eller-Nabi vähemalt mõneks ajaks võistlemisest loobuda ning hakkas disainima võistlus-ja rannabikiine, mis peaksid juba peagi poelettidele jõudma!

Mida soovib aga Eller-Nabi algavaks aastaks? "Soovin Eesti inimestele palju headust ning et nad võtaksid aega mõelda, kui palju toredaid asju meil tegelikult on. Väga tihti keskendutakse negatiivsetele asjadele, aga meie ümber on palju armastust ja hästi palju head. Soovin, et märgatakse seda ja inimesi meie ümber ning kui kellelgi on abi vaja, siis neid märgatakse ja aidatakse."