BC Kalev/Cramo mängujuht Sten-Timmu Sokk.Foto: Tiina Kõrtsini
Korvpall
5. jaanuar 2017, 04:00

Kui Kalev/Cramo soovib play-off'i jõuda, tuleb Riias VEFist jagu saada

Eesti korvpallimeister BC Kalev/Cramo võitis vanal aastal peetud kümnest VTB Ühisliiga mängust ainult kaks ning on viimane aeg võitma hakata, kui play-off’i kohast veel mõelda tahetakse. Täna õhtul kohtutakse Riias kohaliku VEFiga.

VEF asub nelja võidu ja viie kaotusega just viimasel, kaheksandal play-off’i kohal. Kui viimasest vagunist jääda juba kolme võidu kaugusele, võivadki kalevlased jääda ainult rongi tagatulesid imetlema.

Riiga ei sõitnud üleeilsel treeningul viga saanud valgevenelane Vitali Ljutõtš ega U18 koondisega Tallinna noorteturniiril mängiv Matthias Tass. Vastane on aga haavatav, näiteks kaotas VEF viimases Läti liiga mängus mõne päeva eest Ogrele!

Samas oli ka Kalev Valga ja TTÜga raskustes. "Oleme terve aasta siin koduliigas nii mänginud. Oleme suutnud [Ühisliigas] paremate võistkondadega võrdselt mängida, samas endast nõksa nõrgematega samuti võrdselt. Ma ei usu, et see on ohumärk. Vähemalt tähtsamateks mängudeks oleme suutnud end korralikult kokku võtta," kommenteeris mängujuht Sten-Timmu Sokk.