Jürgen Klopp ja Ragnar KlavanFoto: Reuters / Scanpix
Jalgpall
6. jaanuar 2017, 12:31

Klopp andis mõista, et teeb keskkaitses vangerduse (2)

Liverpooli jalgpallimeeskond peab järgmise kohtumise Premier League’is alles järgmise nädala pühapäeval, sest vahepeal tuleb pidada karikamatše. Pühapäeval mängitakse maailma vanimal klubijalgpallivõistlusel, Inglismaa karikasarjas, tugevuselt neljandal liigatasemel palliva Plymouthi klubiga.

Mõlemal pool aastavahetust lühikese ajaga kaks rasket mängu (1:0 võit Manchester City üle ja 2:2 viik Sunderlandiga) pidanud Liverpool tuleb pühapäeval väljakule eksperimentaalse koosseisuga.

"Tundub mõistlik," vahendab Echo peatreener Jürgen Kloppi sõnumit, et madalamal liigaastmel palliva vastase vastu tuleb mänguaega anda ka varumeestele. "Olen üpris kindel, et näeme väljakul mõnda puhanud jalgadepaari."

Viimastes kohtumistes on Liverpooli keskkaitsepaari moodustanud Ragnar Klavan ning Dejan Lovren. Ilmselt saavad Plymouthi vastu puhkepäeva mõlemad, aga kindlasti vähemalt üks, sest Klopp sama hästi kui kinnitas, et platsile pääseb 19-aastane inglane Joe Gomez. "Ta on treeningutel end heast küljest näidanud. Väljakule saamine on järgmine loogiline samm. Tema nime koosseisust leidmine ei tohiks olla kõige suurem üllatus."

Kindlasti ei jookse pühapäeval väljakule aga Joel Matip, kelle vigastus avas tee algkoosseisu Klavanile, ja Philippe Coutinho. "Mõlema seis on hea aga mitte piisavalt, et selleks nädalavahetuseks valmis olla." Lisaks ei mängimas ka pisivigastusega kimpus olevat poolkaitsjat James Milnerit, kes tänavu kerkinud sootuks Liverpooli põhivasakkaitsjaks.

Järgmisel kolmapäeval sõidab Liverpool liigakarika poolfinaalide avamänguks külla Southamptonile. Premier League'is on järgmise vastasena ees ootamas derbimatš vihavaenlase Manchester Unitediga.