Valtteri BottasFoto: ADRIAN DENNIS
Vormel 1
8. jaanuar 2017, 20:22

F1 legend Mika Häkkinen: Bottas võib Mercedeses võita MM-tiitli

Endine F1 äss Mika Häkkinen usub, et Valtteri Bottas võib Mercedes Lewis Hamiltonile silmad ette teha ning tõusta maailmameistriks.

Pärast Nico Rosbergi ootamatut erru minekut otsib Mercedese meeskond Hamiltonile tiimikaaslast ning praegu tundub kõige tõenäolisem Valtteri Bottasse liitumine tiimiga, mis on F1 viimased hooajad valitsenud. 

Bottasse kaasmaalase ja kahekordse maailmameistri Mika Häkkineni arvates võib soomlane uues tiimis suuri tegusi teha ning tõusta hooaja lõpuks ka pjedestaali kõige kõrgemale astmele.

"Juhi jaoks pole paremat situatsiooni olemas - meeskond tahab sind," muljetas Häkkinen Soome telekanalile MTV3. "See on unistuste olukord, kus sind tahab meeskond, mis on sporti viimased aastad domineerinud. 

Ma kujutan ette Bottast maailmameistri tiitlit võitmas," lisas Häkkinen kaasmaalase võimalustest, kes on seni sõitnud Williamsi meeskonnas. "Kui saad tiimi, mis on juba mäe otsas ning võib võita meistritiitleid ja võidusõite, siis on sinu ülesanne areneda ning võita etappe ja tiitleid."