Talisport

Sergei Ustjugov murdis Norra vägeva võiduseeria (4)

LISA KOMMENTAAR

goalpecker9. jaanuar 2017, 10:30
Eks kui oleks vanad ajad edasi piisanuks Sundbyl topeltportsust astmaravimist ja esikoht oleks Norra oma nagu eelnevatel aastatel. Aga peale neid "äpardusi" on karismaatilise põhjamaa edusuusalugu sulama hakanud. Polegi enam kolmikvõite!? Ei tea, mis selle põhjuseks küll olla võiks.
Artiklis mainitud Vegard Ulvang kui Tour de Ski ellukutsuja on suisa avalikult öelnud, et astmaravimit panid norra mehed-naised kogu aeg ja juba ammusest ajast. Samas oli tüüp esimene kargleja Veerpalu juhtumi ümber.
no9. jaanuar 2017, 10:05
Väga võimas sõit Ustjugovilt. Tõusud ja need keerud olid ikka väga rasked. Tubli.
njah9. jaanuar 2017, 22:20
"Aleksander Legkov, Maksim Võlegžanin, Jevgeni Belov ja Aleksei Petuhhov jäid dopingu-uurimise tõttu määratud esialgse võistluskeelu tõttu Tour de Ski’lt kõrvale"
Võitja pühendas oma võidu dopingupatustele? Kas ma olen ainuke, kellele see imelik tundub? Mis Ustjugovisse puutub, siis oleks väga naiivne arvata, et kui tervel Venemaal on enam-vähem igal spordialal riiklik dopingukava, suusatamises kaasa-arvatud, et siis järsku üks poiss puhas on. Ilmselt lihtsalt vedas dopinguproovidega. Kui soomlased jäid oma programmiga 2001a vahele, siis tarvitasid ka ju terve meeskonnga. Norrakad panid ka kõik kollektiivselt astmarohte. Kui kihla peaks vedama, siis ei panustaks Ustjugovi puhtuse peale ühtegi eurot, isegi senti mitte.
P.S Võimsalt võis tõesti sõita. Sajad dopinguässad on võimsalt sõitnud :)
Ilm on imeline9. jaanuar 2017, 09:38
Ei mäleta,millal ja kas üldse,ma kunagi olen venelaste poolt olnud ja nüüd olin.Just duellis Ust vs Sdby.Ühelt poolt noor talent,kes pole dopinguga vahele jäänud (loodetavasti see nii ka jääb) ja teiselt poolt kindlasti ka talent aga vahele jäänud ja arusaamatutel põhjustel,peaaegu karistuseta jäänud .