Ragnar Klavan mänguhoos.Foto: Reuters / Scanpix
Jalgpall
11. jaanuar 2017, 23:39

Klavan ja Liverpool kaotasid liigakarika poolfinaali avamängu

Liverpooli jalgpallimeeskond pidas Inglismaa Liigakarika poolfinaali avamängu Southamptoniga ja pidi võõrsil võtma vastu 0:1 kaotuse. Algkoosseisu kuulunud Ragnar Klavan mängis kõik 90 minutit.

Southamptoni värava lõi 20. minutil Nathan Redmond, ning seda paraku pärast Klavani möödalööki pallist. Võõrustajatel oli võimalusi suuremaltki võita, kuid mitmel korral päästis külalised vv Loris Karius ning kümmekond minutit enne lõpuvilet ka värava põiklatt.

Kordusmäng peetakse 25. jaanuaril Liverpoolis, edasi pääseb kahe mängu kokkuvõttes rohkem väravaid lööv meeskond. Seejuures pole reeglid päris samasugused nagu eurosarjas - võõrsil löödud väravaid hakatakse arvestama alles pärast lisaaega. Näiteks kui Liverpool võidab 2:1, 3:2 või nii edasi, tuleb lisaaeg - ent kui siis väravalisa ei tule, läheb ikkagi edasi Southampton.

Teises poolfinaalis on vastamisi Manchester United ja Hull City, avamängu võitis kodus ManU 2:0. Eeloleval pühapäeval lähevad Manchester United ja Liverpool aga Inglismaa meistrisarjas omavahel Old Traffordil vastamisi.