Blogid

Miks ei korralda ERR riigihankeid oma saadete tegemiseks?  (19)

LISA KOMMENTAAR

Ithaka Odin - Odüsseus15. jaanuar 2017, 13:26
agarus on ogarus14. jaanuar 2017, 14:07
aasta tagasi sai seitsmeste uudiste produtsendiks Lusti sõbranna Annely Adermann. ametisse asudes lubas ta seitsmestesse tuua uuendusi. nüüd on need siis sisse toodud. ja see pole ainus uuendus.
sügishooaja avasid sõbrannad ka halvasti varjatud reklaamiga. parimal juhul said nad ainult kõhu täis, halvemal juhul laekus ka reklaamiraha uudistesaatele.
nimelt reklaamiti uut restorani Pirita teel Lillepaviljonis. jäeti mulje, et tegemist on juhuslikult valitud kohaga, kus reporter Lust saab pajatab lugusid oma uskumatutest kohtumistest maailmakuulsate staaridega. näiteks vestis ta sellest, kuidas ta kohtus juhuslikult M. Jacksoniga wc järjekorras. üks kommentaator naeris ta välja, sest Jackson kartis paaniliselt pisikuid ja ei külastanud kunagi ühiskasutatavaid tualette. ka kõik ülejäänud Lusti pajatatud lood olid sama fantaasiarohked.
kui sõbrannad lootsid sel viisil promoda uudistesaadet -et näete, milline rahvusvahelise haardega ajakirjanik selle saate reporter on- siis saavutasid nad küll vastupidise efekti. kui kasvõi ainult 1 uudistesaate reporter on selline bluffija, siis ei saa kogu saadet enam tõsiseltvõetavaks pidada.
Kassiomanik Jane14. jaanuar 2017, 13:43
ETV Reporteri saade tegi viimati rahumeeli promo Eesti tootja Niffnuf koerapesadele - kui see asi polnud reklaam, siis vabandust, mis seda siis veel on?!
Juhan.13. jaanuar 2017, 15:34
Väga hea küsimus "miks" samas miks pole kõik võrdsed miks on mõned võrdsetest võrdsemad, kui mina annan politseinikule raha on see altkäemaks kui rikkur annab erakonnale on see lihtne annetus, muidugi minul pole anda miljoneid kui oleks, oleks ka ainult annetus.
kits kärneriks13. jaanuar 2017, 12:26
parim nali on see, et tv3 ei jälgi lusti blogi. eelmine blogipostitus oli täielik ajakirjanduse sildi all reklaami tegemine. kõige labasemal viisil -reklaamitav kallis koeratoit lõi koheselt koera karva läikima ja ainult päevaks selle asendamine odava toiduga muutis karva tuhmiks ja tõi rähma silma.
seega ei saa ka järgnev, s.o. käesolev postitus usaldusväärsem olla. lihtsal põhjusel -autorina näidatu on just samal teemal alles hiljuti oma margi täis teinud.
üldistus -just sellised seadustele vilistajad ja nahhaalid nad seal tv3-s kõik ongi.
kuuuurijast peaks tv3 aga kohe loobuma. kui nad on sunnitud omast taskust kinni maksma advokaatide honorarid, et klaarida lusti jamasid, siis on see ebaseaduslik firma rahade raiskamine. kuuuurijat toodab lusti firma ja see firma peab ise ka õigusabi kulud katma. ega ometi lustiga seoses tekitatud kahjude katmiseks neid imelikke reklaamimüügi trikke harrastata?
err on turismifirma13. jaanuar 2017, 10:40
kogu aeg on kõik välismaal hulkumas
Sass13. jaanuar 2017, 09:07
ERR-i puhul kaoks avaliku hanke korraldamisega kontroll raha liikumise üle. Osa rahast läheks " valede" isikute kätte ja jääks kartelliparteide "kilekottidest" välja!
Küsimus13. jaanuar 2017, 08:34
Lustile (tegelikult TV3-e juhtkonnale) - kas Kuuuurija jätkub? Oli üks väheseid saateid, mida TV 3-st vaatasin. Kohati naiivne, aga mõjus ausa ja siirana.
to Küsimus!14. jaanuar 2017, 08:33
Kuuuurija saated olid täis valet ja kallutatud nn. kellegi huvidest lähtuvalt. Meenub Ruhnu lugu, mis tegelikult seal toimus. Lugege kohalikku ajalehte!
võrrimees13. jaanuar 2017, 07:38
Olen Katriniga ühel arvamusel. Riik peaks hakkama raha kokkuhoidma ja vastutama!
Dr. Mõngel13. jaanuar 2017, 06:00
Mina tunnen Lusti ära arengupeetusega ajust sündinud ideede ja grammatikavigade järgi.
To:Dr.Mõngel13. jaanuar 2017, 16:23
Aga sinu mõngli tunnen ma ära kui väga tarka inimest,kellele on tegemise ajal kaks tilka kust sekka läinud
msi13. jaanuar 2017, 03:15
kuidas vahet teha, kas loo on kirjutanud lust ise või mitte? kui autoriks on näidatud katrin-linda, siis pole see lust ise. kui artikkel on keskmisest kordades pikem, siis pole jälle autoriks lust ise. ja kui puuduvad grammatikavead, pole samuti lusti sulg mängus. ja last but not least - kui käsitletud teema eeldab mingeid eriteadmisi, siis jälle pole lust autor.
tv3 astub ämbrist ämbrisse, väsimatult. nagu olümpiamängude ülekannete jamast veel vähe oleks olnud...
hmm13. jaanuar 2017, 02:54
Kas Lust on loll või mängib lolli? Küsimus ei ole ju selles, et TV3 laseb eetrisse makstud lugusid, vaid selles, et seda tehakse UUDISTES ja UUDISLOONA. Uudiste kinnimaksmine on aga EBASEADUSLIK. "Uudiste- ja poliitikasaate spondeerimine on keelatud." (Meediateenuste seadus § 30 lõige 9)
Horros13. jaanuar 2017, 02:07
Oi oi mis jutt see nüüd oli. Eesti ja vaba ajakirjandus on nagu kaks galaktikat universiumi eri nurkades.
.
Sisuturundus sisuturunduseks aga poliitiline sobilikus on Eestis ajakirjandusalal töötamise põhikriteeriumiks. Nagu vene ajal.
.
Poliitkorrektsuse puudumisel lihtsalt ei võeta tööle ega anta ei leheruumi ega eetriaega.
.
Rääkida mingist kõrvalnähtusest ajakirjandusvabaduse sildi all on kõige ehtsam variserlikus ehk lihtsalt HÄMA.
13. jaanuar 2017, 01:37
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
SUUUURIJA.13. jaanuar 2017, 09:28
Lust on eputajate-tõugu.
tankist lust13. jaanuar 2017, 00:40
pole seda lugu kirjutanud. tv3 on palganud seda tegema mingi pr tegelase. lust ise on praegu gripis.
kusti12. jaanuar 2017, 23:34
Taaskord pean tõdema, et Lust on üks nutikas tots. Edu talle!
ossa hullu12. jaanuar 2017, 23:31
Kõva promojutt, nagu poliitikutel, kes oma kiidab. Siin kiidetakse ja kaitstakse oma leivaisa.
Leivaisa on hea aga teised on pahad ja eriti paha on see, kes teemaga julges kallist eetriaega
kulutada. Täiega ajakirjandusvabadus või pugemine!