Korvpall

Rakvere Tarva meeskond jookseb laiali? Timo Eichfuss liitub BC Kalev/Cramoga, veel kaks mängijat lahkumas (15)

LISA KOMMENTAAR

arumaeisa.13. jaanuar 2017, 13:01
Kuidagi kummaline, üldiselt komme oli et kohalike satside vahel tüübid ei liigu hooajal, kas keegi midagi susib või, see klubi seda väärt pole kui vaadata tüüpe kes seal kõik on mängiateel kosunud.
Kahju13. jaanuar 2017, 12:01
Timo keskmised näitajad langevad cramos marginaalseteks.... see polnud hea valik mängija jaoks. Kui Baker tõesti tahab lahkuda, siis Tartu võiks mõelda selle peale, sest seal ka pidev meeste puudus.
pallur 13. jaanuar 2017, 11:35
Lätis on peagi neli NBA meest,Leedust pole mõtet rääkidagi,Eestis on ainult ühe satsi jagu tasemel mängijaid ja nendest pooled 30 ja vanemad! Midagi on väga mäda,viimane aeg on tõsiselt noortega tööle hakata ja treeneritele maksta korralikku palka! Salumets -vanasti olid Sa kõva käega mees nii otseses kui ka kaudses mõttes,nii et näita nüüd sama kõva kätt!
irw13. jaanuar 2017, 13:14
Leedust on NBAs isegi rohkem kui neli meest eks? Luba naerda...Ja mis puutub sellesse lõpmatusse "noortetöösse", siis vaata natuke piiri taha ka: Valge, Raieste, Kullamäe, Drell, Nurger, Kotsar, Karpin, Laane ja neid noormängijaid on veelgi. Iga aasta lisandub Audentese noortemeeskonda uusi nägusid juurde. Väga huvitavaid nooremaid mängijaid on siin samas Eesti liigaski: Kirves, Sutt, Jõesaar, Tass, TTÜ mängijad, Milles probleem on? Varsti hakkad virisema, miks meil sama suur korvpallimaastik pole, kui Serbial või USA-l?
irw13. jaanuar 2017, 13:16
Ja mis puutub veel Salumetsa, siis tema muidugi tahaks oma superklubi ja Tallinnasse terve hunniku meeskonid juurde tekitada. Kas see päästab või aitab edasi Eesti korvpalli? Ära ei tohi unustada ka seda, et igasugune "tegeleme ainult noortetööga" teeb kogu Eesti korvpallist "farmiriigi" korvpalli mõttes suurematele liigadele. Heal juhul hakkaks siis Cramo mängima vaid nõrgimat eurosarja ja Tartu laeks jääb Balti liiga. Ülejäänud meeskonnad saaksid siis omavahel palli visata. Oleks see siis huvitav? Mina sellist jama küll saali vaatama ei läheks.
Krikun13. jaanuar 2017, 10:50
No Timo puhul oligi küsitav, miks hooaja alguses selline klubivahetus, sest tegu on siiski koondisematerjaliga ning Tarvas pole küll see koht, kus ennast näidata. Samas Cramos jälle pingiotsa peal istuda on ka jama... Nüüd tuleb ennast näidata ja koht kätte võidelda, see ei tohiks olla selle mehe puhul probleem, pigem küsimus tervises, kuidas see vastu peab.
selgeltnägija 13. jaanuar 2017, 12:07
ei pea olema. Tartu ei lubanud mänguaega ega raha. Tarvas lubas mõlemat aga sai vaid esimest...
.......................................13. jaanuar 2017, 10:17
Jooksevad laiali. Korvpallurid ongi sellised,et aina jooksevad. Hooaja keskel ära joosta-see ei kõlba õigele sportlasele.
ma kardan13. jaanuar 2017, 10:06
et ilma rahata ei mängi seal enam ka eesti poisid, klubi läheb ilmselt pankrotti. Sellest on muidugi ääretult kahju ja ilmselt on selles oma osa ka Rakvere Lihakombinaadi juhtkonna vahetusel. Sõber viitas juba hooaja alguses lahkumisele ja nüüd on küll selline tunne, et oleks võinud selle ära teha õigel ajal. Kardan ka seda et Betoonimeister lükkab Tarva välja ka KML-st. Minu soov oleks, et seal kandis korvpall kui selline säiliks ja ehk leitakse järgmiseks hooajaka sinna ka uued mehed etteotsa ja korvpalliliit teeb möönduse ja laseb Tarval ka järgmine hooaeg KML-s mängida, sest mida rohkem neid võistkondi seal on, seda parem korvpallile.
Väga halb uudis.
Mis aga puutub Paiste, Bakerisse, siis viimane leiab endale kindlasti kiiremini klubi kui Paiste, sest paraku on Paiste sellise mängumaneeriga, et kipub vigastusi üles korjama ja väidetavalt TLÜ ütles ka talle juba ära.
Maxx13. jaanuar 2017, 10:04
Hooaja keskel minema joosta?? Tüdrukud käituvad nii!
Õige kah13. jaanuar 2017, 09:46
Rakvere meeskond koosnegu Rakvere meestest. Sama võiks kehtida ka teiste võistkondade puhul.
Loogiline13. jaanuar 2017, 08:37
Tarvas saab nüüd Audentese käest sugeda ja jääb viimaseks. Kusjuures vana Sõber jookseb ise ka väljakule.
juss13. jaanuar 2017, 08:35
No ongi käes aeg kus karma Sõbra juurde jõudis. Ehk saab lõpuks oma ülbusest aru ja muutub inimlikumaks
freed13. jaanuar 2017, 06:29
Juurte juurde tagasi,vana paks ju Tarva algusaegadel sokkis kogu aeg noortest Virumaa meestest!
kaua võib12. jaanuar 2017, 23:23
oli niigi 3 kuud ilma...