Õhtulehe videointervjuu Rapla korvpalliklubi peatreeneri Aivar Kuusmaaga.Video: Stanislav Moškov
Korvpall
13. jaanuar 2017, 21:49

ÕHTULEHE VIDEO | Rapla juhendaja Aivar Kuusmaa: tunnen puudust ka sellest mehest, kes siia veel jõudnud pole (3)

Rapla kaotas korvpalli Balti liiga A-alagrupi liidrite duellis 66:77 Riia Baronsile, kes kindlustas võiduga ka alagrupi esikoha. Kaotajate peatreeneri Aivar Kuusmaa sõnul oli allajäämise põhjuseid palju.

"Ma ei ütle, et me ei võidelnud, aga me ei lahendanud olukordi loogiliselt ja ma ei tea, kas võistkond oli mõtetega mujal, aga mängus nad polnud. Ei sujunud rünnakul ega kaitses," sõnas Kuusmaa.

Endine Eesti koondislane lisas: "Rõhutasime mängu eel: ei lase neid jooksma, et Barons ei saaks vabalt kolmepunktiviskeid sooritada. Aga lasime neil seda lihtsalt teha. Hakkasime kohtunikuga mulisema ja sinna see läks."

Kui palju tundis Kuusmaa väljakul puudust meeskonna kaptenist Indrek Kajupangast, kes on säärelihasetrauma tõttu sunnitud pidama viienädalase mängupausi? "Mul on igast mehest puudust, ka sellest, kes siia pole jõudnud," viitas juhendaja tõigale, et Rapla on korvi alla lisajõudu otsinud juba mitu kuud.

"Ma ei tea, kaua jaksame vaimselt kuue-seitsme mehega mängida, sest Indrekul võtab tagasitulek veel viis nädalat aega. Nii kaua peame kuidagi hakkama saama."

Vaata Õhtulehe videot ning saa teada, mida pajatab Kuusmaa Rapla mäekõrgusest ülekaalust lauavõitluses.