Manchester United - LiverpoolFoto: Phil Noble
Jalgpall
15. jaanuar 2017, 19:57

GALERII | Klavan ja Liverpool ei pidanud Manchester Unitedi turmtulele vastu, kuid viigipunkt teeniti (2)

Premier League´i 21. vooru lõpetas jalgpalligurmaanide tõeline maiuspala, kui Manchester United võõrustas Liverpooli meeskonda. 

Eesti spordisõbrale tegi niigi uhke kohtumise veel vägevamaks tõik, et suures mängus oli roll ka meie mehel Ragnar Klavanil. 

Elektrit täis kohtumises õnnestus Liverpoolil 27. minutil juhtima asuda, kui pärast Paul Pogba lohakat tegutsemist oma karistusalas, realiseeris James Milner järgnenud penalti. 

Pärast seda kulges kohtumine peamiselt kodumeeskonna dikteerimisel. Teisel poolajal näljaselt mänginud Manchester United jõudis lõpuks sihile 84. minutil, kui palli saatis väravasse ei keegi muu kui Zlatan Ibrahimovic. Närvilistel lõpuminutitel kumbki meeskond enam sihile ei jõudnud ning lõpuvile kõlades särasid tablool numbrid 1:1.

Korraliku täispika 90 minutilise tööpäeva sai ka Klavan, kellele see oli ilmselt karjääri üks raskemaid mänge. Eesti koondise kapten ei teinud küll laitmatut esitust, kuid pingelises kohtumises tuli ette praaki ette pea kõigilt platsil olnud meestel. Üldises plaanis soliidne partii. 

Viigiga tõusis Liverpool samale pulgale teisel kohal asuva Tottenhamiga, kuid parem väravate vahe jätab hetkel ettepoole Londoni meeskonna. Manchester United säilitas kueenda positsiooni.

Liigatabel pärast 21. vooru: