Zlatan Ibrahimovic väravat tähistamas.Foto: Phil Noble
Jalgpall
16. jaanuar 2017, 15:21

Huvitavaid statistikanoppeid eilsest Inglismaa kõrgliiga matšist, kus Ragnar Klavani leivaisa Liverpool viigistas ManUga.

STATISTIKAPOMM | Alistamatu Milner, vägev Zlatan ja võimsa tähiseni jõudnud Rooney

Ragnar Klavani leivaisa Liverpool viigistas eile Inglismaa jalgpalli kõrgliigas 1:1 vihavaenlase Manchester Unitediga. Õhtuleht toob kohtumisest välja kõige põnevamad nopped statistikamaailmast.

Esimest korda pärast hooaega 1987/88 on Liverpool ja United liigahooajal teinud omavahel kaks viiki.

46 Inglismaa kõrgliiga mängus pole kaotust tunnistanud Liverpooli vasakkaitsja James Milner, kui mees ise ka värava on löönud. See on Premier League'i rekord, mida Milner hoiab koos Darius Vasselliga.

Aga jätkame Milneriga. Inglane on kohalikus kõrgliigas viimasest kümnest penaltist realiseerinud täpselt kümme. Eile oli ta 11-meetri karistuslöögist täpne kohtumise 27. minutil.

14 väravat on oma Unitedi-karjääri esimeses 20 meistriliiga kohtumises löönud Zlatan Ibrahimovic. Punaste Kuradite - nii Manchesteri klubi kutsutakse - särgis on enamat suutnud vaid Ruud van Nistelrooy ja Dwight Yorke.

450. korda tatsas eile Inglismaa kõrgliigas väljakule Wayne Rooney. Lisaks Unitedile ka Evertonis mänginud keskpoolkaitsja või ründajana tegutsev inglane on Premier League'i ajaloo 17. väljakumängija, kes säärase saavutuseni jõudnud on.

51. korda kohtusid eile Inglismaa kõrgliigas United ja Liverpool. Esimesed on võitnud 27 duelli, viimased 13 ning kümme kohtumist on lõppenud viigiga.