Eesti uudised

Kohus ei uskunud 78aastase pommimehe ümberkasvamist (5)

LISA KOMMENTAAR

veteran17. jaanuar 2017, 16:21
Ta ei ole ümber kasvanud- ta on üle kasvanud.
Alar117. jaanuar 2017, 11:57
Ringmaa kadedus on üks põhjustest, miks ta vanglast välja tahab. Kahju on tal kuulda, kuidas Merkeli siiatoodud "insenerid" panevad vabalt pomme ja kõnnivad pommivöödega ringi sel ajal, kui Ringmaa ei saa isegi jalavõruga liikuda.
!17. jaanuar 2017, 10:01
See oli humaansseakt. Sest kuhu vanal põdural mehel vabaduses minna? Hooldekodusse, 4-6 inimese kitsukesse tuppa? Eurovanglas on igatahes märksa enam mugavusi kui odavas hooldekodus. No milline vabaduses elav vanur saab tasuta sooja toa, kolm korda päevas sooja toitu, Pluss raamatukogu, teler, internet, sortimisvõimalused ka kaplan pealekauba? Ning omast käest arstiabi, kõik ravimud tasuta ja koguni tasuta hambaravi ning proteesiminegi?
METSAVEND 17. jaanuar 2017, 08:33
Ringmaa teema oli tookord refidele ja nende puudlitele vajalik selleks ,et hoida rahvast hirmu all ja kehtestada diktatuur . Mis puutub genotsiidi siis see toimis täiega läbi kallutatud öiguskaitseorganite .Kuna tegelikuses ühtegi plahvatust tegelikuses ära ei töestatud kohtus siis on kogu see lugu suht absurd ja töesti ilma Ringmaa jututa on selge ,et tegelikuses ei kujuta selline persoon mingit ohtu aga kuna sabad tegelased on jätkuvalt vöimu juures siis pole lootustki ,et vabastatakse ennetähtaegselt ja juba selle otsuse tegemise juures oligi arvestatud ,et pigem ehk sureb vanglas ära ja sama pöhjus oli ,et nönda polnud vaja määrata eluaegset töestamata faktide pöhjal .Lisaks olla Ringmaa narrinud ENSV ajal öiguskaitseorganeid siis töenäoliselt on osalt tegemist kättemaksuga kuna enamus ENSV aegseid tegelasi töötas süsteemis edasi ja nönda oli vöimalik tülikale tegelasele oma vöimu näidata .Kuidagi ei siiski mööda sellest ,et refid ja nende puudlid tegid Ringmaa protsessist näidisprotsessi ,et rahvale töestada oma vöimu ja samas ise tegutseti riiki varastades .
Miljonivarastele17. jaanuar 2017, 07:42
makstakse Harju maakohtu otsusel isegi preemiat, Märdile ei saada isegi võru jala ümber panna.