Mait Patrail palliga kohtumises Kosovo vastu. Foto: Aldo Luud
Käsipall
19. jaanuar 2017, 15:35

Vigastusest taastuv Mait Patrail: joosta veel ei tohi, aga usun, et kahe nädala pärast olen juba rivis

Käsipalli Euroopa meistrivõistluse eel kvalifikatsiooniturniiril vigastada saanud Eesti koondise raudvara Mait Patrail on vaikselt vigastusest paranemas ning varsti valmis taas platsile jooksma. 

"Seis on päris hea, saan juba korralikult kõndida ning täna sõitsin 30 minutit jalgratastki. Seni olen saanud suurepärast ravi, massaaže ja füsioteraapiat, meil on klubis mitu inimest, kes ainult sellega tegelevad," tutvustas Patrail hetkeolukorda. 

"Joosta ma veel ei tohi, aga usun, et kahe nädala pärast kui Bundesliga pausilt naaseb olen juba rivis ning saan kaasa mängida."

Samal ajal kui eestlane vigastusest paraneb, on käimas ka käsipalli MM, millel Põlvast pärit mees silma peal hoiab. "Eks ma vaatan ikka käsipalluri pilguga, milliseid uusi liikumisi meeskonnad teevad ja kuidas olukordi lahendavad." 

"Mul on MM-il viis klubikaaslast neljas erinevas koondises ja loomulikult hoian neile pöialt. Seni on nad kõik väga head olnud. Ehk ainult mu hea sõber Joakim Hykkerud saab Norra eest vähem mänguaega, aga tal on oma positsioonil Bjarte Myrhol ees," rääkis Patrail klubikaaslastest. 

"Island pole seekord nii tugev kui varem. Mitme põhimehe puudumisel on Runar Karason palju ja hästi mänginud. Vaid viimati Angola vastu ei tulnud tal kõige paremini välja."