Ragnar Klavan jäi Fernando Llorentele alla. Foto: Ed Sykes
Jalgpall
21. jaanuar 2017, 18:15

Ragnar Klavan sai kohutava kaotuse järel Liverpooli meediakanalilt hävitava hinnangu (6)

Liverpool teenis täna koduväljakul valusa kaotuse, kui alla jäädi liigatabelis viimast kohtu hoidnud Swanseale. 

Endale lasti lüüa kolm väravat ning kohutavat kaitset toovad esile ka Liverpooli jalgpalliklubi tegemisi kajastavad This is Anfield ja Liverpool Echo. Oma koosa saab kätte ka 90 minutit mänginud Ragnar Klavan. 

"Matipi naasmisega satub Klavani põhikoosseisu koht kindlasti küsimärgi alla. 31aastast pallurit karistati esimesel poolajal kollase kaardiga ja oleks võinud vabalt teenida ka punase. Lisaks kinkis ta õnnetu sööduga vastastele võiduvärava," seisab This is Anfield´i lehel, kes meie mehele annab kümnepallisüsteemis hindeks nelja. 

See aga polnud veel kõik. "Kuivõrd Mamadou Sakho (Liverpooli keskkaitsja) on jätkuvalt meeskonnas, siis tuleks Jürgen Kloppil uhkus alla neelata ja meest taas usaldama hakata?" küsib ajakirjanik. 

Klavanist madalama hinde sai vaid Emre Can, kelle esitust hinnati kolmega. Parimaks valiti kahe värava autor Firmino (kaheksa).

Echo on meie mehe vastu veidi leebem, kui annab Klavanile viis palli. "Vähemalt lahendas asju sirgjooneliselt ja lihtsalt. Aga Llorente takistamisega tekkis selgelt probleeme."

Samaväärse hinnangu sai veel nii mõnigi Liverpooli mängumees, mis oli ühtlasi ka madalaim. Echo valis samuti parimaks Firmino.