Therese Johaug pisaraid valamas.Foto: HAAKON MOSVOLD LARSEN
Spordivaria
24. jaanuar 2017, 23:00

NII SEE JUHTUS | Sport 24.01: Žalgiris sai CSKA skalbi, Johaugi dopinguprotsessi ootuses (2)

Teisipäevane spordipäev tõi kaasaelamist igale maitsele. Peamine rõhk oli korvpallil, kuid päevast ei puudunud ka Austraalia lahtiste tennis. Ilmselt said sõna aga peaaegu kõik alad ning parim võimalus sellega kursis olemiseks oli Õhtulehe otseblogi!
22:59
KORVPALL

Oleme teile võlgu ka Kanguri leivaisa Varese tulemuse Meistrite liigast: Itaalia klubi kaotas sakslaste Oldenburgile 53:78, kuid et statistikat mängust jätkuvalt ei pakuta, ei saa me Kristjani numbreid kahjuks teieni tuua. Ehk on hommik targem, selle mõtteteraga tõmbame ka tänasele spordipäevale joone alla. Olge mõnusad!

22:33
KORVPALL

Euroliiga päeva eelviimane mäng on lõppenud:

22:17
JALGPALL

Aafrika jalgpalli meistrivõistlustel viigistas Alžeeria 2:2 Senegaliga ning langes turniirilt välja. Senegali väravavaht Khadim N'Diaye näitas aga suurepärast oskust aega viita. Nimelt pani puurilukk endale jala taha ning teeskles viga saamist. Kohtunik Joshua Bondo klubileiba Guineas teenivale N'Diayele kollast kaarti ei näidanud.

22:04
KÄSIPALL

Käsipalli Eesti meistrivõistlustel teenisid võidulisa Viimsi/Tööriistamarket ja HC Kehra/Horizon Pulp&Paper.

Viimsi sai võõral väljakul 37:27 võidu SK Tapa üle. Kui eelmises ringis sai Viimsi Tapast jagu vaid ühe tabamusega, siis seekord oli Viimsi kindlam. Poolajaks juhiti 19:14 ja lõpuks venitati vahe kümnele tabamusele.

Aleksander Oganezov ja Rail Ageni viskasid Viimsi kasuks 9 väravat. Sander Sven Annula oli Tapa poolel samuti 9 väravaga resultatiivseim. Martin Adamson lisas 8 tabamust.

Käsipall. Pilt on illustratiivne. (TAIRO LUTTER)



HC Tallas võitis kodusaalis HC Kehra/Horizon Pulp&Paperi vastu poolaja 14:12, aga kaotas mängu 23:29.

Uku-Tanel Laast viskas Kehra parimana 7 väravat. Marko Slastinovski lisas 6 tabamust. Enrico Anton oli Tallase poolel 9 väravaga üleplatsimees.

Liigatabel: Põlva Serviti (22 punkti/12 mängu); HC Kehra/Horizon Pulp&Paper (22/14); Viimsi/Tööriistamarket (21/14); Viljandi HC (17/13); SK Tapa (6/14); HC Tallas (4/14) Aruküla (2/13).

22:00
KORVPALL
21:39
JALGPALL
Alexandre Isak. (ANDERS WIKLUND)
20:58
KORVPALL

Mainime ära ka teised tänased Eesti meistriliiga kohtumised: Tartu Ülikool alistas võõrsil 82:56 Valga ning TLÜ/Kalev kodus Audentese 94:67.

20:53
KORVPALL

Euroliigas on lõppenud tänane teine kohtumine: Istanbuli Galatasaray küttis kodus naha kuumaks Tel Avivi Maccabil. Lätlase Ainars Bagatskise hoolealused kaotasid lausa 63:102.

20:40
KORVPALL
Rasham Suarez (kõige vasemal) täna Raplat vigastuse tõttu aidata ei saanud. (TAIRO LUTTER)
19:58
KORVPALL

Aga korvpalli mängitakse ka täna Euroliigas! Korvpallisõpradele on täna tegemist kahtlemata suure päevaga, sest põnevaid mänge on kamaluga. Vana Maailma nimekaimas klubisarjas peetakse täna viis kohtumist ning esimene neist on just lõppenud: 21 punkti visanud Artjom Parahovski esitusest hoolimata kaotas Kaasani Unics kodus 81:86 Istanbuli Fenerbahcele.

19:46
KORVPALL

Lisaks kohtumistele Eesti meistriliigas on FIBA Meistrite liigas võistlustules Eesti koondise kapteni Kristjan Kanguri leivaisa Varese. Esimese poolaja lõpuks ollakse Saksamaa klubi Oldenburgi vastu aga 22:39 kaotusseisus.

Et Meistrite liiga kodulehe statistikakülg ei tööta, jääme Kanguri panuse teile praegu võlgu.

Kristjan Kangur (palliga). (Varese kodulehekülg)
19:11
KORVPALL

Muide, lisaks Pärnu - Rapla kohtumisele peetakse meistriliigas täna veel kaks kohtumist: Valga võõrustab Tartu Ülikooli ning TLÜ/Kalev Audentest. 

19:10
KERGEJÕUSTIK
Andi Noot. (Aldo Luud)
18:33
TENNIS
Roger Federer. (GREG WOOD)
18:13
MURDMAASUUSATAMINE
Therese Johaug. (BERIT ROALD)
17:34
AUTORALLI
Toyota esisõitja Jari-Matti Latvala (paremal) koos kaardilugeja Miikka Anttilaga. (YANN COATSALIOU)
17:18
KORVPALL

YouTube'is avaldatud Ühisliiga eelmise mängunädala paremate soorituste seast leiame ka Eesti esiklubi BC Kalev/Cramo mängumehe Cedric Simmonsi pealtpanek ja blokeeritud vise Moskva oblasti Himki vastu. Cramo kaotas kohtumise 57:81.

17:05
KORVPALL

Eesti meistriliigas kohtuvad kell 19 algavas kohtumises Pärnus koduvõistkond ja viimasel kahel hooajal pronksi võitnud Rapla. Suudaks võõrustajad külalistele säru teha, lõpetataks Rapla 12-mänguline võiduseeria Pärnu vastu.

Pärnu meeskonna üks liidreid Reinar Hallik (vasakul). (TAIRO LUTTER)
16:22
VIIES VEERANDAEG

15:56
VORMEL-1


Loe rohkem