Ragnar Klavan (käsi laiutamas).Foto: Ed Sykes
Jalgpall
25. jaanuar 2017, 13:39

KAHJU! Liverpooli meedia: Klavan tähtsat mängu algkoosseisust ei alusta

Viimased poolteist kuud Liverpooli põhimehena keskkaitses rassinud Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan täna arvatavasti liigakarika poolfinaali otsustavas kohtumises Southamptoni vastu algkoosseisus väljakule ei jookse, arvavad Liverpooli meedia- ja fännikanalid, kelle ennustused (paha)tihti ka täppi lähevad.

Nimelt peetakse oluliselt tõenäolisemaks võimaluseks tõika, et Southamptoni rünnakuid üritavad täna keskkaitses peatada ja ennetada Dejan Lovren ning sisuliselt viimase kuu hüppeliigesetrauma käes vaevelnud Joel Matip.

Samale duole toetus klubi peatreener Jürgen Klopp ka hooaja alguses, kuid Lovreni vigastus mullu detsembris West Hami vastu ning Matipi hädad avasid võimaluse põhikoosseisu regulaarselt pääseda ka Klavanile.

Et Liverpoolil on Southamptoni vastu kindlasti võitu vaja, ennustatakse, et Klopp saadab platsile üsna ründava koosseisu. Lisaks aetakse tähtsaks kohtumiseks väljakule kõik põhimehed, kes vähegi mängida kannatavad.

Nii peaks keskväljal müttama kannahädadega kimpus olev Jordan Henderson ja esmaspäeva õhtul peetud treeningu vahele jätnud paremkaitsja Nathaniel Clyne ja ründav poolkaitsja Philippe Coutinho.

Liigakarika poolfinaali korduskohtumine Southamptoni vastu algab täna kell 22. Kodusel Anfieldil finaalipääsu ihkav Liverpool kaotas avamatši võõrsil Nathan Redmondi väravast 0:1.