Jürgen KloppFoto: Phil Noble
Jalgpall
26. jaanuar 2017, 13:03

Jürgen Klopp pärast teist karmi kaotust: Liverpool ei muuda oma mängufilosoofiat (1)

Ragnar Klavani koduklubi Liverpool pidi eile liigakarika poolfinaali korduskohtumises alla vanduma Southamptonile ning sellega jäädi finaalist välja. 

See oli Liverpoolile juba teiseks järjestikuseks kaotuseks, kuid peatreener Jürgen Klopp ei kavatse võistkonna mängu muuta. "Kindlasti mitte. Kui meil oleks pärast väikesi tagasilööke kahtlusi oma otsustes, siis oleks see kummaline," teatas sakslane. 

"Me pole saanud neid punkte mida soovime, samuti pole tulemused olnud ootuspärased - selline on jalgpall. Aga teame, mida tuleb teha, mida tahame teha ja kuidas jalgpalli mängitakse." 

Vaatamata kaotusele nägi Klopp eilset mängu pigem positiivsetes toonides. "Meilt oli väga hea esitus. Tuule tõttu oli väga raske mängida, kuid mehed said hästi hakkama. 

Olen küll pettunud, et välja langesime, kuid minuga on kõik korras. Minule, kui treenerile, on väga tähtis see, kuidas suudame võimalusi luua. Sellega oli eile kõik hästi!"

Eesti koondise kapten Ragnar Klavan vaatas kohtumist vahetusmeestepingilt. Keskkaitsepaari moodustasid Dejan Lovren ja Joel Matip.

Liverpooli järgmine kohtumine peetakse juba laupäeval, kui FA karikasarjas minnakse vastamisi Wolverhamptoniga.