Uskumatu kui see ka ei tundu, jalgpalliajakirjanikelgi võib vahel vutist kopa ette visata.Foto: Reuters / Scanpix
Kolmas poolaeg | Õhtulehe raadio
26. jaanuar 2017, 18:24

KOLMAS POOLAEG | Mis on lahti Liverpooliga ja miks on paljudel jalgpallist kopp ees? (1)

Õhtulehe jalgpallisaates "Kolmas Poolaeg" lahkasid ajakirjanikud Viljar Voog, Mart Treial ja Ott Järvela põletavamaid jalgpalliteemasid. Esimesena võeti muidugi ette Liverpooli eilne kaotus Southamptonile.

Mis on Liverpooli hädade põhjus? Kes panelistidest ennustab, et Manchester United saab tänavu Premier League'is parema koha kui Liverpool? Mis võib olla põhjused Ragnar Klavanit jaanuaris tabanud kerge vormilanguse peamine põhjus?

Lisaks tutvustati põhjust, miks Eesti spordiajakirjandus saab pahandada, kui kohtleb Klavanit samadel alustel ülejäänud välismaal mängivate Eesti jalgpalluritega? Samuti tõdeti üheskoos, et detsembri lõpu ja jaanuari alguse virr-varr tekitas korraliku jalgpallipohmelli, mille üheks kannatajaks on Aafrika meistrivõistlused.

Saate toetaja Coolbeti koefitsientide abil lahatakse mõnda põnevat eeloleva nädalavahetuse jalgpallikohtumist ja juttu tuleb ka Hull City jalgpallurit Ryan Masonit tabanud õudsest vigastusest ja sellest, miks Inglismaa spordiajakirjandus reageeris sellele nii nagu ta reageeris.