Foto: Tiina Kõrtsini
Võrkpall
30. jaanuar 2017, 15:49

ÄRA MAGA MAHA! Eesti võrkpallikoondise mängupiletid Poolas toimuvale EMile lähevad kaubaks nagu soojad saiad

Vaid paari päevaga on rahvusmeeskonna toetajad ostnud augustis Poolas toimuva EM-finaalturniiri igale Eesti koondise alagrupikohtumisele enam kui 600 piletit.

See tähendab ühtlasi, et augustis sõidab koondist välismängudele toetama seninägematu fänniarmee, sest kaks aastat tagasi Itaalias toimunud Euroopa meistrivõistlustele finaalturniiril ja sügisel Lätis toimunud EM-valiksarja kolmanda ringi kohtumisel elas rahvusmeeskonnale kaasa ligi pooltuhat eestlast.

"Mul on väga hea meel, et Poolasse sõidab nii palju fänne, kes loovad rahvusmeeskonnale mängudeks väga hea atmosfääri," sõnas Eesti Võrkpalli Liidu peasekretär Helen Veermäe. Alaliit tegeleb aktiivselt sellega, et saada meie koondise toetajatele alagrupimängudeks lisapileteid, sest näiteks Soome mänguks on Eesti fännisektoris vabad vaid üksikud kohad.

"Suhtleme EM-finaalturniiri korraldajatega tihedalt ja loodetavasti saame juba lähiajal kinnituse, et Eesti koondise toetajatele eraldatakse Gdanskis toimuvateks mängudeks veel mõni fännisektor," täpsustas Veermäe.

A-alagrupi turniiril on meie esimeseks vastaseks 24. augustil kell 18.30 (siin ja edasipidi on matši algusajad märgitud Eesti aja järgi) Soome. Teises voorus läheme 26. augustil kell 18.30 vastamisi valitsevate Maailmaliiga tšempionite ehk serblastega. Alagrupifaas lõppeb 28. augustil kell 21.30 algava mänguga, kus kohtume valitseva maailmameistri ja turniiri võõrustava Poolaga.