Postimehe sporditoimetuse endine juht Peep Pahv.Foto: Aldo Luud
Spordivaria
31. jaanuar 2017, 11:15

Kuku peatoimetaja Riikoja: meie uks on Pahvile lahti (2)

Esmaspäeval Postimehe sporditoimetuse juhataja kohalt lahkunud Peep Pahv kinnitas eile Õhtulehega vesteldes, et kuigi Kuku raadio kuulub samuti Postimehe omanikuks oleva Eesti Meedia kontserni, siis saates "Mehed ei Nuta" ta eetris olemist jätkab.

Sama kinnitasid ka Eesti Meedia sporditoimetuse uus juht Marko Kaljuveer ja Kuku raadio peatoimetaja Hindrek Riikoja. "100% jätkab. Hea saade ju," sõnas Kaljuveer esmaspäeval.

"Saade Mehed Ei Nuta läheb loomulikult edasi, ma ei näe küll ei näe, kuidas need asjad omavahel seotud oleks. Nii kauaks kui Peep on valmis saates osalema, on uks lahti,“ lausus Riikoja täna hommikul.

Kell 11 läkski "Mehed ei Nuta" eetrisse nagu ikka. Tõsi, saade polnud otse-eetris, vaid ühe saatejuhi Jaan Martinsoni reisil viibimise tõttu lindistatud esmaspäeva pärastlõunal.

Tavapärase saatejuhtide tutvustamise käigus, kus märgitakse ära ka ajakirjanike töökohad, nenditi: "Peep Pahv ei kusagilt, vaba mees."

Tarmo Paju küsimuse peale, mis siis juhtus, kostis Pahv: "10 ja pool aastat kestnud töösuhe Postimehega lõppes." Martinson: "Olen töötanud kõikides toimetustes ja võin kinnitada, et Peep on ülemusena vinge vend. Eriti seepärast, et ta kaitseb oma inimesi ja töötajaid." Pahv: "Tuleb uus suur juht ja liider ja kaitseb kah."