Talisport

Kaarel Nurmsalu: ütlen ausalt, Lahti MM on väiksema tähtsusega kui ükskõik, milline MK-etapp (7)

LISA KOMMENTAAR

mm1. veebruar 2017, 18:18
MM on ikka tähsam talle,seal pole kvalifikatsiooni,pääseb võistlema,MK piirdub tema võistlus enamasti just kvalifikatsiooniga.Jutt on muidugi nagu suusahüppe Grand Old Mannil.Näidaku tulemusija siis kraaksugu sotsiaalvõrgustikes.
lenc1. veebruar 2017, 18:23
MM-il on kvalifikatsioon täiesti olemas.
Habe1. veebruar 2017, 17:19
Tiitlivõistlused on kindlasti olulisemad kui MK.
Karla enda jaoks ei tähtsusta selle aasta MM vaid valmistub 2018 Om-iks.
Naljakoht!1. veebruar 2017, 16:52
Need mehed kes tiitlivõistlustel eriti kõrgele kohale ei saa siis laulavad igasuguseid laule, kuni sellenei et kõige tähtsam on ikka üldse torni jõuda. Eriti tähtsad on mudugi Kaarel need MK-d mis peale MM-i eks, siis lasevad kõik tugevad natuke kaalu üles ja pannakse poom ka kõrgemale ja siis on kaeraterade kord. Siis nemad hüppavad ja nälgivad!! On alles jutt. Mine Otepääle ja hüppa seal!
ja veel1. veebruar 2017, 16:50
Pole kunagi varem kuulnud ,et mõni suusahüppaja nutaks ,et saaks selleks MK etapiks terveks või tippvormi . Ikka räägitakse tiitlivõistlustest.
lenc1. veebruar 2017, 18:24
Ja Kaarel Nurmsalu räägib olümpiamängudest, seepärast sõidabki ta olümpia võistluspaiga tingimustega tutvuma ja seal võistlema, selle asemel, et tänavuse aasta MM-ile keskenduda.
jorma1. veebruar 2017, 16:46
See poisinolk ei tea spordist midagi. Ainult üks ülbe jutt ja ei rohkemat. Roger Federer ütles ka, et Grand Slamme on igal aastal neli, aga Olümpia mänge korra nelja aasta tagant ja seepärast on tal kahju , et kõige väärtuslikum medal on tal saavutamata.Paarismängu kuld on tal OM olemas.