Talisport

Tartu maratoni avaüritused toimuvad originaalrajal vaid ime abil (2)

LISA KOMMENTAAR

Kelk loodab8. veebruar 2017, 21:17
Viimse hetkeni, et lund ei tuleks tal ju 3500 suusasõbra käest papp välja petetud ja kui lund ei tule ei ole vaja rada teha, jooki sööki jagada ega auhindu välja anda. Ammu oleks vaja Kelk omalt kohalt välja vahetada, sest kui tahaks maratoni korralda, siis selleks oleks võimalusi kümme: 1. Pane raja serva kunstlume tekitamise süsteem, selline minivihmutite rida nagu kergliiklus teede äärsed valgustid. 2. Korralda üritus ümber Otepää 10 km rajal ja tee samamoodi lund nagu Tehvandi. 3. Korralda üritus Võrtsjärve jääl, selleks vaja taas mõnd tehnilist vidinat ja vesi tuleks järvest kalamehepuuriga tehtud aukudest. 4. Korralda üritus libiseva graafiku alusel, siis kui lund on. jne jne. Mina ja veel ca 50 maratoonarit sumas eelmine aasta põlvini lumes maratoni päeval, ainus keda näha polnud oli raha välja petnud KELK ja rajtraktori jälg oli ka lumme tuisanud.
No8. veebruar 2017, 22:23
põlvini lumi nüüd ka ei olnud. Tõepoolest tehti maratoni ärajätmise otsus rutakalt, seda on Kelk ka isiklikult tunnistanud ja kahetsenud.
Sellise rahvusvahelise maratoni korraldamine päris nii ka ei käi, et teen mis tahan ja kuna aga tahan. isegi Tehvandil ei ole 5 km rada selliselt kunstlume tootmise võimalusega kaetud nagu sa soovitad teha 63 km rajale. Ju on see ikkagi liiga kulukas.
Muuseas, ka mujal maailmas on maratone lumepuudusel ära jäänud