Uibode laulatus.Foto: instagram.com/hey_itsshaunae/
Kergejõustik
9. veebruar 2017, 08:51

VIDEO | Vaata Uibode pulmatantsu ja loe armastusest pakatavaid Instagrami-postitusi

Eesti kümnevõistleja Maicel Uibo on eelmisest nädalast abielumees ning Bahama tõkkejooksja Shaunae Miller kannab nüüd nime Shaunae Miller-Uibo.

Vastne abielupaar tegid oma Instagrami-kontodele südamlikud sissekanded. Miller-Uibo postitas foto laulatuselt ja kirjutas sinna juurde: "Neli päeva tagasi abiellusin oma parima sõbra, mu armastatu, mu kõigega. Olen tohutult rõõmus, et saan ülejäänud elupäevad siin Maa peal koos sinuga veeta. Tean, et meie ühine tee ei saa olema perfektne, aga kõige tähtsam, et see on meie tee. Luban sinuga koos lõpuni välja minna.

Seni kuni hoiame Jumalat oma abielu keskel, ei saa midagi valesti minna. Sest Jumal on armastus. Sa oled perfektselt ebatäiuslik. Sa teada, kuidas mind naerma panna, kui ma kurvastan, ja oled hetkedel, kui sind vajan, alati minu jaoks olemas. Sina, mu abikaasa, oled mulle kõik. Sa oled minu tänana päev ja kõik järgmised. Armastan sint alati. Mrs. Shaunae Miller-Uibo."

 

Four days ago I married my best friend, my lover, my everything. I'm so excited I get to spend the rest of my days on earth together with you. I know our road isn't going to be perfect, but it's going to be worth it because it ours, and I promise to stick with you until the very end. Once we continue to keep God in the center of our marriage, nothing can go wrong. For God is love. You're perfectly imperfect. You know how to make me smile when I'm feeling down, and you're always there when I need you the most. To my husband, you are my everything. You are my today and all of my tomorrows. I will always love you. ~~~~Mrs. Shaunae Miller-Uibo Designer: Greg Wilkinson (@gregoryvwilkinson) Photographer: Stanley Babb (@stanlophotography) MUA: Dominic Hepburn Dress Designer: Walid Shehab Dress Alterations: Glen Riley & Rudolph Brown Special thank you's to Yasmine Miller & Leslia Brice ❤️

A photo posted by Shaunae Miller-Uibo (@hey_itsshaunae) on

Uibo pani aga üles video, kuidas värske abielupaar pulmas tantsida vihtus ja kirjutas: ""Jah, tema on minu abikaasa. Jah, ta on imeline. Jah, ma ei vahetaks tema vastu tervet maailma kah mitte. Jah, tema perekonnanimi on nüüd Uibo. Jah, olen meie ühise tuleviku pärast elevil. Jah, ma armastan sind. Ei, meid tõesti ei huvita vihkajad."