Sadio Mane ja Philippe Coutinho väravat tähistamas.Foto: OLI SCARFF
Jalgpall
11. veebruar 2017, 21:22

138, 15 ja 13 ehk Klavan mängis ning Liverpooli turmtuli surus Spursi põlvili (1)

Jalgpalli Inglismaa meistriliigas alistas Eesti koondise kapteni Ragnar Klavani leivaisa Liverpool kodus 2:0 Tottenham Hotspuri. Klavan sekkus platsile vahetusmeestepingilt.

Mõlemad Liverpooli väravad lõi 24aastane Senegali passiga ääreründaja Sadio Mane. Sealjuures on huvitav, et hiljuti Aafrika Rahvuste Karikal osalenud mees lõi oma väravad kõigest 138-sekundilise vahega.

Tänu kahele tabamusele Spursi vastu on Mane tänavu Premier League'is kirja saanud 11 väravat. Lisaks on ta andnud neli tulemuslikku söötu ehk Manest rohkem resultatiivsuspunkte pole kõrgliigas teeninud ükski Liverpooli mängija.

Kohtumise 82. minutil pääses väljakule just Klavan, kes asendas vigastada saanud Lucas Leivat. Seega tegi Klavan kaasa karjääri 13. Premier League'i matšis.

Liigatabelis tõusis 49 punkti kogunud Liverpool neljandaks. Spurs ja Londoni Arsenal on Punastest - nii klubi kutsutakse - ühe silma kaugusel, mängu vähem pidanud liider Londoni Chelsea kümne punkti kaugusel.

Küll hingavad Liverpoolile kuklasse Manchesteri klubid City ja United. Esimesed on ühe vähempeetud matši juures Liverpooliga võrdsete punktide peal, United kaotab ühe punktiga.