Georginio Wijnaldum (punases) kohtumises Tottenhami vastu. Foto: Phil Noble
Jalgpall
13. veebruar 2017, 18:52

Klavani naabrimees: Liverpooli jalgpallurid panevad endale liiga kõrgete nõudmistega pinge peale

Liverpooli poolkaitsja ja Ragnar Klavani naabrimees Georginio Wijnaldum usub, et meeskonna kehva vormi taga oli mängijate liigne ülemõtlemine. 

"Elasime igat kaotust liiga palju üle. Valusatest allajäämistest tuleb kiiremini üle saada ja edasi minna," sõnas hollandlasest vutimees. 

Ta lisab: "Ei usu, et mehed tundsin pinget, kui mängisime end tiitlikonkurentsi. Surve tuli pigem väljastpoolt. 

Loomulikult on kehvade tulemustega raske esimeseks tulla, aga kui püsime stabiilselt teisel, kolmandal, neljandal positsiooni on asjad tegelikult hästi. Peame võitlema, et lõpetada hooaeg võimalikult kõrgel kohal. 

Mõõn on tekkis peamiselt sellest, et oleme endale ise liiga suure pinge peale pannud. Kui juhtub paar halba mängu järjest tulema, siis sellised asjad juhtuvad. Olime liialt keskendunud juhtunule, mitte uute mängude võitmisele."

Nädalavahetusel teenis Liverpool äärmiselt vajaliku võidu, kui alistati 2:0 Tottenham. Sellele mängule eelnes vaid mängijatele mõeldud koosolek, kus asjad omakeskis selgeks räägiti. 

"Eelmisel nädalal keskendusime vaid Tottenhamiga mängule ja kuidas neist jagu saada. Suhtumine ja lähenemine oli sootuks teistsugune kui eelnevatel nädalatel," rääkis Wijnaldum.