PSG pani Barcelona korralikult paika. Foto: LIONEL BONAVENTURE
Jalgpall
14. veebruar 2017, 23:40

MEISTRITE LIIGA ŠOKK! PSG sõitis play-off´i avaringis Barcelonast teerulliga üle (1)

Jalgpallisõprade suur ootus sai lõpu täna, kui Meistrite liigas alustati play-off mängudega. 

Esimesed kohtumised pakkusid kohe šokk-tulemuse, kui PSG alistas koduväljakul suurfavoriidi Barcelona koguni 4:0. 

Kohe kohtumise algusest ohjad haaranud Pariisi suurklubi jõudis esimese tabamuseni 18. minutil, kui Angel Di Maria ilusast karistuslöögist juhtima mindi. 

Mõned hetked enne poolaja pausile minekut duubeldas võõrustajate eduseisu Julian Draxler, kellele oli see PSG särgis Meistrite liiga debüüdiks. 23aastane sakslane on nüüd Prantsusmaa klubi esindades debüüdil skoorinud kõigis kolmes liigas, kus kaasa tehakse. 

Teine poolaeg jätkus samas rütmis, kui Barcelonal oli suuri raskusi võimaluste loomisega. Hoopis efektiivsemalt mängis kodumeeskond ning 55. minutil jõudis teistkordselt sihile Di Maria, kelle suurepärane tabamus tegi seisuks juba 3:0. 

Külalised said pärast seda küll veidi mängu käima, kuid sihile siiski ei õnnestunud jõuda. Lõppseisu ja 4:0 paremuse kindlustas Edinson Cavani 72. minuti tabamus. 

1/8-finaali korduskohtumine Hispaanias peetakse 8. märtsil. Lisada võib nii palju, et mitte ühelgi võistkonnal pole Meistrite liiga ajaloos õnnestunud välja tulla play-off´i avamängu järel 0:4 kaotusest. 

Teises tänases mängus teenis samuti võidu kodumeeskond, kui Benfica alistas 1:0 Dortmundi Borussia. Tõsi, omad võimalused olid ka Saksamaa võistkonnal, kui Pierre-Emerick Aubameyang eksis penaltil ning raiskas mitmeid häid võimalusi. Mängu ainsa värava eest hoolitses Konstantinos Mitroglou.

Uuesti lähevad meeskonnad vastamisi samuti 8. märtsil. 

Meistrite liiga play-off´iga jätkatakse juba homme, kui vastamisi lähevad Müncheni Bayern - Arsenal ning Madridi Real - Napoli.