Eugenie Bouchard ja temalt Twitteris kohtingu võitnud John Goehrke käisid koos korvpalli vaatamas.Foto: Vida Press
Kõmu
16. veebruar 2017, 11:35

FOTOD | NAIST SÕNAST! Kihlveo kaotanud tennisekaunitar käiski fänniga kohtingul! (3)

Atlanta Falconsi uskumatu kollaps Ameerika jalgpalli profiliiga tiitlimatšis Super Bowl läks kalliks maksma tennise maailma edetabeli 44. naisele Eugenie Bouchardile, kes pidi seetõttu Twitterist leitud fänniga kohtingule minema.

"Ma muide teadsin, et Atlanta võidab," kirjutas Bouchard Super Bowli ajal, kui Falconsi meeskonna edu New England Patriotsi ees aina kasvas.

"Kui Patriots võidab, kas läheme siis kohtingule?" küsis seepeale temalt John, kes peidab end sotsiaalmeedias kasutajanime @punslayintwoods taha.

"Ikka," vastas kanadalanna. Mõned tunnid hiljem, kui Tom Brady oli Patriotsi uskumatu lisaajavõiduni viinud, lisas ta: "Niisiis… Kus sa elad?"

Karjääri jooksul ühe WTA turniiri võinud Bouchardi säutsud korjasid järgmisel päeval üles meediaväljaanded üle maailma. "Pärast kogu seda tähelepanu ei saanud ma enam taganeda. Polnud lootustki," vahendas Telegraph naise kinnitust, et ta tõesti läheb Johniga kohtama. "Ta tundub olevat väga tore poiss."

Kohting sai teoks eile – päeval Sports Illustrated ajakirja bikiininumbri tarbeks promotööd teinud Bouchard lennutas oma uue Twitteri-kallima New Yorki ning viis ta õhtul vaatama Brooklyn Netsi ning Milwaukee Bucksi NBA-lahingut. Šõud sai paar igatahes rohkem kui rubla eest, sest mäng lõppes külaliste 129-125 võiduga.

Kuidas õhtu edasi läks, neiu veel avaldanud pole.