Serbia pallivõlur Miloš Teodosic.Foto: Reuters / Scanpix
Korvpall
16. veebruar 2017, 14:40

Serbia portaal avalikustas Miloš Teodosicit jahtivad NBA klubid!

Maailma ühe parema NBAs mitte mängiva korvpalluri, serblase Miloš Teodosici siirdumisest suurliigasse on räägitud juba aastaid, eeloleval suvel võibki see teoks saada.

Pärast käesolevat hooaega lõpeb söödumeistri leping Moskva CSKAga. Mehe värbamisest olla kõige enam huvitatud Denver Nuggets, San Antonio Spurs ja Utah Jazz. Neist olla parimal stardipositsioonil Denver, kes saaks Serbia portaali Novosti andmetel pakkuda soliidseid mänguminuteid ja kus ees ootav koondisekaaslane Nikola Jokic saaks aidata kõige ookeanitagusega paremini kohaneda.

Novosti andmetel valmistab Denver juba ette mitmeaastast lepingut, et hoida Teodosicit eemale San Antonio ahvatlustest - tolle tiimi abitreener Ettore Messina juhendas mängijat 2012-2014 CSKAs.

Teodosic mängib Euroliigas juba kümnendat hooaega ning mullu võitis lõpuks ka ihaldatud tiitli. 30-aastasena oleks juba suhteliselt tagumine aeg NBAsse siirdumiseks - kõik ei ole Pablo Prigionid.

Ent Iisraeli korvpalliajakirjanik David Pick säutsus selle uudise peale Twitteris, et CSKA teeb Teodosicist Vana Maailma kõigi aegade kõige kõrgepalgalisema korvpalluri ja mees jääb Moskvasse. Venemaa portaal championat.com pakub, et rekordraha puhul serblane ei lahkuks mugavustsoonist NBA tõmbetuulte kätte.