Talisport

VANAD HEAD AJAD! Eelmisel 13-l Otepää MK-etapil langes Eesti suusatajate saagiks 1 võit ja 10 poodiumikohta (8)

LISA KOMMENTAAR

jj19. veebruar 2017, 08:19
sporditegelased, tulge ometi maa peale Eesti peab olema parim kõikidel võistlustel ja iga EM; MM; OM jääks väga lahjaks, kui tilluke Eesti ei saada kohale suuri võistkondi, palju muid esindajaid. Vaadake, ka suured riigid mõtlevad enne kui massid kohale saadavad.
Hakkame ometi kulutama raha mõistlikult, paneme raha laste ja noorte peale, et meil oleks noortel spordist rõõmu ja küllap oleks andekaid, kes suudavad ka maailmas tippu jõuda. Eelkõige on meie tillukesel riigil vaja oma noortest tervetest sportlikest noortest rõõmu tunda kodus, koolis, mitte olla nagu kerjused igal aastal Eurovisioonil, kes anuvad mikrofoniga ja ilma ringi koperdades, et keegi
ütleks , et Eesti laul on parim.
Saagem juba ükskord aru, et maailmas saavad silma paista vaid andekad ja kes sealjuures on metsikult töökad nagu Kelly.
Eläma on laifi.18. veebruar 2017, 11:39
Eile veel oli elu,
oli meri põlvini.
Päevast päeva panin pidu,
kõik kiitsid taevani.
ben z car18. veebruar 2017, 11:22
mina18. veebruar 2017, 11:20
.. nn ,,nendele kuldsetele aegadele,, tuleb aus hinnang anda -kaua me ennast ehime ja petame pettuse sulgedega?! Tänu nendele pettustele lihtsalt keegi rikastus kiiresti ... aga ilmselt meie ühiskonnas on see ok?!
to tolmuimeja18. veebruar 2017, 10:22
Kas möödunud öö oli raske vöi lihtsalt ei suuda nagu midagi uut välja möelda peale Bernadski teemaga heietada??? Asi on end ammendanud ja ajab ausalt öeldes iiveldama, kui keegi nii öel on....
no 18. veebruar 2017, 11:44
vaadates seda higist rabelemist suusarajal,kui isegi selline lumekauge maa,nagu seda on Togo,eesti "suusatajatele" ära pani,siis jah,ei suuda ma peale Bernatski teemat midagi muud välja mõelda. Jah,olen õel.Mul ajab ausalt s..ta keema,et need suusasportlased arvavad endast ei tea mida,aga ppole tegelikult muhvigi väärt. Minust suusatavad nad 100 korda paremini,aga Togo omast 100 korda kehvemini. Peaks enne ikka harjutama kõvasti,trenni tegema. Amatöör teeb proffidele ära.
tolmuimeja18. veebruar 2017, 10:14
Bernadskit pole,on meie "suusatajad" viimaste seas.
Kokkuvõte18. veebruar 2017, 09:44
Nende meie dopingusuusatajate aegadega pole ilus uhkustada, me peaksime neid asju häbenema. Ja see, et teiste riikide suusatajad panevad seniajani dopsi edasi pole argument. Meie praegused puhtad suusatajad, kes jõuavad küll ainult seitmendasse kümnesse on suuremad kangelased kui omaaegsed dopingusuusatajad.