Jalgpall

SEE POLE MEES, VAID MASIN! Vassiljev lõi tunniga kaks väravat ning andis kaks väravasöötu! (5)

LISA KOMMENTAAR

sõps19. veebruar 2017, 12:05
ikka esimeseks! Selles mängus ju ka mees võeti poole pealt pingile, kes teab, mis ta seal veel korda oleks saatnud! Ilmselgelt oli oma sõiduvees!
aaa18. veebruar 2017, 09:12
Eestis mängides on küll häbi vaadata.
Limey18. veebruar 2017, 10:27
Eestis mängides pole platsil neid mehi, kellega ta Poola klubis mängib. Niikaua, kui meil pole platsil suurklubide kaliibriga tervet meeskonda ning on ainult üksikud välgatused, on Vassiljevil, Klavanil ja isegi Ojamaal keeruline midagi teha teistmoodi, mida nad senini teinud. Ojamaa puhul on probleemiks ka tema iseloom, kuigi mehel talenti on. Aga jalgpalli jaoks on vaja meest, kes austab ja kuulab ka treenerit. Nii, et üksikud välgatused meil on, kuid üksinda tervet tiimi nad ei vea. See käiks isegi suurematele staaridele üle jõu. Hea võrdlus siin on näiteks Arjen Robben ja Wesley Sneijder, kelle jaoks üksinda Hollandit enam mudast välja rebida ei õnnestu mitte kuidagi. Ja nende näol on ju tegu maailmategijatega.
Darth18. veebruar 2017, 03:10
No kindlasti on Vassiljev Eesti mõistes tegija (ja mina, kes ma ei suuda 5minutitki joosta rääkimata palli väravasse lennutamisest pole tema kõrval miskit - ausalt öeldes) , aga räägime siiski ülivõrretest sel juhul kui mees tegutseks sedasi kusagil kõrgliigas mõnd Inglise klubi särki või Hispaania klubi särki kandes. Poola jalgpall grammi võrra Eestist ehk tugevam. Sama hea lükake mind väravasse, Vassiljev lööb mulle 20 väravat ja siis nimetage venda jumalaks!!!
Aga see on nüüd kivi ajakirjanike kapsaaeda, Vassiljevile jõudu!
uglavoi18. veebruar 2017, 14:39
rõõmu tuleb alati tunda. Igast edust. Pealegi Poole jalgpall nüüd Eesti omast vaid grammi tugevam. See on küll tugevasti alahinnatud. Ei mäleta Eesti koondist ühelgi EM-il MM-st rääkimata. Poola koondis oli aga võistlemas hiljutisel EM-il.
Aga see selleks. Hoiame pöialt, et Kostja selle hooajaga tõuseks oma klubi edukuselt teiseks väravakütiks läbi aegade.