Kas see võis Claudio Ranieri viimaseks mänguks Leicesteri eesotsas jääda?Foto: Tony O'Brien
Jalgpall
18. veebruar 2017, 19:02

Leicester sai ühe mehega enamuses olles teise liiga satsilt sugeda, Manchester City jäi esiliiga meeskonna vastu hätta! (1)

Täna suure pauguga alguse saanud FA Cupi 1/8-fnaalid jätkusid üllatustega, kui Manchester City ei suutnud Huddersfieldi väravalukku lahti muukida ning Leicester langes konkurentsist. 

Esiliiga meeskonnale külla sõitnud Pep Guardiola mehed kontrollisid küll enamikku kohtumisest, kuid väravani siiski ei suudetud jõuda. Sihile ei jõudnud ka võõrustajad, mis tähendab kordusmängu City koduväljakul. 

Samal ajal peetud kohtumises ei suutnud Leicester võõral väljakul jagu saada tugevuselt kolmandas liigas mängivast Millwallist. Valitsev Premier League´i meister sai sisuliselt pool kohtumist mängida ühe mehega enamuses, kui 52. minutil teenis Jake Cooper teise kollase kaardi ja ühtlasi ka punase. 

Seda ei suudetud aga ära kasutada ning sihile jõudsid hoopis võõrustajad, kui Shaun Cummingsi 90. minuti värav nad üllatuslikult veerandfinaali viis. Niigi suure küsimärgi all olnud Leicesteri peatreeneri Claudio Ranieri töökoht on nüüd veelgi suuremas ohus.

Ainsa Premier League´i meeskonnana suutis senistest mängudest väiksema üle mängida Middlesbrough. Siiski polnud ka nende paremus liiga kindel, kui koduväljakul alistati 3:2 teises liigas palliv Oxford United. 

Tänase mängudeõhtu lõpetab Chelsea ja Wolverhamptoni kohtumine. Pärast seda jääb pidada veel kolm 1/8-finaali mängu.