Aivar Rehemaa.Foto: Stanislav Moshkov
Spordivaria
19. veebruar 2017, 21:13

NII SEE JUHTUS | Sport 19.02: eestlaste õnnetu suusapäev (22)

Pühapäevane spordipäev oli taaskord tihe ja põhirõhk läks talialadele. Murdmaasuusatajad jätkasid täna Otepää MK-l, kui kavas olid naiste 10 ja meeste 15 kilomeetri klassikasõidud. Samuti tõmmati joon alla laskesuusatamise MMile Hochfilzenis. Parim koht sündmustega kursis olemiseks oli Õhtulehe otseblogi. Head kaasaelamist!
23:00
HEAD ÖÖD!

Sellega kuulutame tänase päeva ka lõppenuks. Olge mõnusad ja head ööd!

22:38
MOTORINGRAJASÕITJA
Anastassia Kovalenko. (Galina Deinega)
22:09
VORMEL 1
Mick Schumacher. (HAMAD I MOHAMMED)
21:14
VORMEL 1
Valtteri Bottas. (© Aly Song / Reuters)
20:46
KORVPALL
Viskel on Domantas Sabonis. (Rob Carr)
20:11
JALGPALL

Manchester United edenes karikasarjas veerandfinaali, 2:1 võiduvärava Blackburni vastu lõi ei keegi muu kui Zlatan Ibrahimovic!

19:42
KORVPALL
Palliga on Frank Elegar. (TAIRO LUTTER)
19:27
KORVPALL
Alar Varrak. (Martin Ahven)
19:02
JALGPALL

Praegu madistavad karikasarjas Manchester United ja Blackburn. ManU mängib praegu esiliigas eelviimast kohta hoidva Blackburniga 1:1 viiki, soosikute värava autoriks Marcus Rashford, autsaiderite tabamuse eest hoolitses Danny Graham.

Marcus Rashford. (Carl Recine)
18:59
JALGPALL

Jalgpalli Inglismaa karikasarjas alistas Premier League'i sats Tottenham Hotspur Harry Kane'i kübaratriki toel 3:0 esiliigatiimi Fulhami.

Harry Kane. (Eddie Keogh)
18:51
KORVPALL
Frank Elegar BC Kalev/Cramo särgis. (MARGUS ANSU)
18:23
KORVPALL

Kalevile väga valus kolmas veerandaeg, kui Jenissei mehed tulid riietusruumist korraliku enesekindlusega. Meie poisid jäid kohati kaitses pehmeks ja see jättis külalistele kõvasti ruumi, mis ka tabavate visetega ära karistati. Samuti tegi palju pahandust Elegar, kellel kolmesekundialas kõvasti möllata lasti. 59:66 viimase veerandi eel ei tähenda veel lõppu, kuid kaitse tuleb pidama saada.

18:13
JALGPALL
Sergei Zenjov. (Gabala kodulehekülg)
18:00
JALGPALL
Henrik Ojamaa. (Heiko Kruusi)
17:48
KORVPALL

Kalev leidis endale pärast teise veerandaja nigelat algust korraliku trumpässa, kui Vitali Liutõtš rünnakute dirigeerimise enda õlule võttis. Valgevenelane viskas meie 13 esimest punktist 11 ning kogu veerandiga sai kirja 14 silma.

Kui enamiku veerandajast olid kalevlased tagaajajad, siis tänu Mark Tollefseni viimase sekundi kolmesele haarati just vaimselt väga vajalik 42:40 edu. Võit on täna Kalev/Cramo enda võtta - kui lihtvigu vähendada, siis ei tohiks täna probleeme tekkida!

17:42
MURDMAASUUSATAMINE
Anette Veerpalu. (Stanislav Moshkov)
17:23
KORVPALL

Kalevlased haarasid avaveerandi esimesel poolel kerge initsiatiivi, kuid andsid selle viimase paari minuti lohakustega käest. Kui rünnakul asjad sujuvad, siis kaitses oleks vaja veidi käiku juurde keerata.

Vastaste peaaegu meie mees Frank Elegar näitab taas, miks teda siinmail nõnda armastati - endale omaselt liikuv, kiire ja korraliku lennuga. Õnneks võttis Elegarilt veidi tuure maha Mickell Gladness, kes üle ekskalevlase palli veaga korvi surus. Avaveerand külalistele 20:19.

Frank Elegar BC Kalev/Cramo särgis. (MARGUS ANSU)
17:10
TENNIS
Anett Kontaveit. (Jörgen Norkroos)
16:50
KORVPALL
Kristjan Kitsingu (palliga). (LAURA OKS)
16:32
KORVPALL

Kui nädala alguses käis Eesti korvpallisõpradel "külas" meie koondislane Siim-Sander Vene koos leivaisa Nižni Novgorodiga, siis kell 17 algab Saku Suurhallis järjekordne Ühisliiga kohtumine, kus Cramo vastaseks on Krasnojarski Jenissei: Siberi klubi ridadest leiab ka pikalt Cramos mänginud Frank Elegari.

Frank Elegar BC Kalev/Cramo särgis. (MARGUS ANSU)
Loe rohkem