Foto: PantherMedia / Scanpix
Liigume
22. veebruar 2017, 15:59

Elu ei keerle AINULT trennide ümber

 
Jaanuaris algas FAF treeneri koolituse teine tsükkel, mis tähendab, et üle nädala on 3 pikka päeva õppimist ning paljud muud tegevused tulevad seetõttu unetundide arvelt. Lisaks siis veel töö, enda trennid ning mõned kliendid, kellega praegu treenin. Nendega olen käinud enamasti hommikuti enne tööd või nädalavahetusel. Seoses treeneri teemaga, siis mulle tegelikult see ikka väga meeldib. Põhikohana ei sooviks teha, aga lisaks igapäevatööle on väga tore. Ennast ka motiveerib nähes, kuidas teistel areng toimub. Eks varsti peangi mõtlema, et mis selle "teemaga" edasi teha, sest hetkel võin nii öelda praktika raames Myfitnessis trenne teha, aga kui FAF läbi saab, siis seda võimalust enam pole.

Ees ongi veel ootamas viimane koolitusnädalavahetus, pärast seda kohe kirjalik ja praktiline eksam ning lõputöö esitamine. Kogu aeg tiksub peas küll, et peaksin õppimist alustama, aga kui lõpuks koju jõuan, siis käsi kuidagi ei haara neid materjale.



Hetkel on nii öelda öökapiraamat hoopis Nike asutamisest. Kuna mulle väga meeldivad erinevate brändide arengulood, on minu jaoks väga huvitav lugemine. Olen nüüd üritanud järgida põhimõtet, et vähemalt 45 minutit enne magamaminekut arvutis ei ole ning tundub, et aitab unele kaasa küll.



Enda trennidega on nii, et teen neid küll, aga suuremat naudingut ei paku. Vahepeal oli lihtsalt tunne, et ei viitsi üksi ja samas kohas treenida. Niisiis olengi nüüd vahelduse mõttes erinevates klubides ning vahel koos tuttavatega trennis käinud. Viimase kahe nädala jooksul näiteks olen käinud Spartas, Golden Clubis, Tallink Fitnessklubis, Audentese spordiklubis, Mustamäe, Virbi, Viimsi ja Rocca Myfitnessis. Nüüd viimastel päevadel olen avastanud, et vanas heas koduklubis Rocca Myfitnessis on ikka päris mõnus. Eile avati Mustika keskuses tegelikult ka uus spordiklubi People Fitness, mille peaks üle vaatama.

Tegelikkuses elu ei keerle ainult trennide ümber nagu siit võib mulje jääda. Nädalavahetustel oleme sõpradega ikka pikematel jalutuskäikudel või matkadel käinud ning õhtuti kuskil kinos, väljas jne. Ei jõua ära oodata enam kevadet ja valgemat aega - see hall ilm ja pimedus on ikka väga tüütu. Usun, et te olete minuga nõus. Üks reis kuluks ka ära, aga ei tea kas enne juunit kuskile saan.

Loe kogu Hiie-Liini postitust ja teisi kirjutisi http://hiieliin.blogspot.com.ee/.