Tabloo räägib iseenda eest . 7:0. Pildil võitjapaari liige Marie Turmann.Foto: Alar Truu
Talisport
27. veebruar 2017, 14:46

Curlinguduell pakub põnevust lõpuni välja - Eesti meistrite müstiline ärakukkumine

Eesti parimad segapaarid saavad neil päevil omavahel mängida küllastumiseni - alles kohtuti kahel korral Eesti meistrivõistlustel, täna ollakse kolmes mängus vastamisi MMi kvalifikatsioonimatšis.

Eelmise aasta meistrid Marie Turmann ja Harri Lill olid "eestikate" põhiturniiril Maile Mölderist ja Erkki Lillest saanud jagu lisavoorus. Eilne finaal kuulus juba Harri isale Erkkile ja tema elukaaslasele Mölderile 7:4. Sama mustri kohaselt mängiti täna hommikul MM-kvalifikatsiooni alustuseks - 9:5 vanematele mängijatele.

Ent teine heitlus võttis vägagi ootamatu suuna - Mölderi ja Erkki Lille visked läksid algusest peale sageli arusaamatult, neil ei tulnud mitte midagi välja ja vastastel tuli kõik. Esimene, teine, kolmas, neljas voor - kõik Turmannile ja Harri Lillele 1:0, viies juba 3:0. Kokku 7:0, tagaajajate viimased visked ebaõnnestusid järjest ja nad loobusid kolmest viimasest voorust.

"Jää oli hoopis teistsugune kui hommikul, lisaks oli rada prügine ning vähemalt viis viset võtsid täiesti arusaamatu suuna," selgitas Erkki Lill krahhi.

MMile sõitev paar selgub kell 18 algavas otsustavas mängus.