Saalijalgpalli Eesti meistrivõistlustel peetakse täna teine poolfinaalmäng paaris SK Augur Enemat - FC Cosmos.Foto: EJL
Jalgpall
27. veebruar 2017, 22:11

JÄRELEVAADATAV | Eesti saalijalgpalli MV põhiturniiri võitja jäi ülipõneva lahingu järel finaalist välja

Saalijalgpalli Eesti meistrivõistlustel peeti esmaspäeval teine kohtumine poolfinaalseerias Tallinna SK Augur Enemat - Tallinna FC Cosmos. Koostöös Eesti Jalgpalli Liiduga näitas Õhtuleht kohtumist otsepildis.

Kahe võiduni peetava seeria avamängu võitis tiitlikaitsja Cosmos 2:2 lõppenud normaalajale järgnenud lisaajal 5:3. Seeläbi sattus põhiturniiril 14 mängust 12 võitu, 1 viigi ja 1 kaotuse kogunud Augur Enemat selg-vastu-seina olukorda, sest teine kaotus jätaks nad finaalist välja.

Teine kohtumine kujunes sama põnevaks. Cosmos läks juhtima nii 1:0 kui ka 2:1, kuid Augur suutis mõlemal juhul viigistada ning mäng läks lisaajale. Auguril oli suurepärane võimalus viia poolfinaalseeria otsustava kolmanda mänguni, sest Cosmos jäi normaalajalõpus arvulisse vähemusse punase kaardi tõttu, kuid ei suutnud seda ära kasutada.

Hoopis Cosmos suutis hoopis esimese lisaaja alguses neljakesti mängides juhtima minna ning eduseisu suudeti lõpuni ka hoida. Ka Augur jäi lisaajal ühest mängijast punase kaardi tõttu ilma ja põhiturniiri parim meeskond vandus alla 2:3 ning jäi finaalist välja.