Justin BakerFoto: bctarvas.ee
Korvpall
28. veebruar 2017, 19:23

Täiendatud! 

Rakvere Tarvas jäi ilma ka viimasest meeskonda jäänud leegionärist (2)

Rakvere Tarva korvpalliklubi tänavune hooaeg on minemas aia taha ning meeskond on ilma jäänud ka viimasest tiimi jäänud leegionärist. 

Tiimist on tänavu läbi käinud viis leegionäri. David Haughton naasis meeskonda kolmandaks hooajaks, kuid lahkus oktoobri alguses. Kümneks päevaks toodi võistkonda Darryl Palmer ning umbes sama kaua pidas võistkonnas vastu Bryquis Perine. Pikemat aega mängis meeskonnas Marcus Byrd, kes alustas hooaega Andres Sõbra käe all, kuid lahkus jaanuari keskpaigas. 

Pärast Byrdi lahkumist jäi võistkonda ainult üks leegionär - Justin Baker, kes kandis särki number 32. Teisipäeval lõppes aga üleminekuaken ning enam meeskonnad enda rivistusi täiendada ei saa. Vaadates aga Korvpalliliidu kodulehele, siis Rakvere Tarvas registreeris täna number 32 alla veel teisegi palluri - Sander Kõiva. 

Teadupärast aga ei saa meeskonnnas olla kaks mängijat sama numbri all ning praegu vaatabki vastu pikantne vaatepilt nagu meeskonnal oleks kaks mängijat sama numbriga. 

Praegu võõrustab Tarvas koduses meistriliigas TLÜ/Kalevit ning Bakerit pole mänguks üles antud - küll ongi numbri 32 all Kõiva. 

Ülekande ajal selgus ka, et Baker tõepoolest ongi meeskonnast lahkunud ning kuuldu põhjal suundub mängima Austraaliasse. 

Täna jäi Rakvere Tarvas ilma ka Oliver Metsalust, kes läks üleminekuakna viimasel hetkel Raplasse.