Õhtulehe jalgpallistuudio.Video: Geidi Raud
Meistrite liiga
7. märts 2017, 11:30

EDASI, CARDIFFISSE! | Meistrite liiga stuudios teemadeks Maradona ja Nedvedi mantlipärija ning Arsenali ja Barcelona võimalikud järgmised peatreenerid (1)

Jalgpalli Meistrite liigas jätkatakse täna õhtul mängudega kaheksandikfinaalides. Lõppeesmärgiks Walesi pealinn Cardiff, kus 3. juunil selgub 62. Euroopa jalgpalliklubide meister.

Õhtulehe kolmandas teemakohalises jalgpallistuudios on külas vutiportaalis Soccernet.ee leiba teeniv Jan Kuusk, kes on suur Itaalia vutisatsi Napoli fänn. Teatavasti madistab Diego Maradona endine koduklubi täna õhtul Madridi Realiga.

Millised on kaheksandikfinaali korduskohtumises Napoli võimalused tiitlikaitsja vastu? Kas kümme aastat Napolis mänginud slovakk Marek Hamšik on sealmail sama suur legend kui Maradona?

Lisaks paneme kaalukausile FC Barcelona õhkõrnad võimalused Meistrite liiga teekonda jätkata. Kas peatreener Luis Enrique peatne lahkumine tegi tema hoolealuste väljavaadetele karuteene?

Mõistagi ei jää jalgpallistuudios menetlemata järelejäänud kaks käesoleva nädala kohtumist, kus madistavad Dortmundi Borussia - Lissaboni Benfica ning Londoni Arsenal - Müncheni Bayern.

Jalgpallistuudiot toetab Optibet, kelle koefitsientidega saab tutvuda siin.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!