Tiimiboss Malcolm Wilson hoiab asjadel silma peal. Foto: @World
WRC
11. märts 2017, 12:23

Tänaku boss: Ott võib küll poodiumist poole minuti kaugusel olla, kuid teda ei saa mitte kunagi maha kanda (2)

M-Spordi tiimiboss Malcolm Wilson pärast Mehhiko MM-ralli teist võistluspäeva rahulolev, kui Sebastien Ogier asub teisel ja Ott Tänak viiendal positsioonil. 

"Sebastien oli täna sensatsiooniline. Tema ja Julien (Ingrassia - kaardilugeja) näitasid teisena startides suurepärast kiirust ning jäävad liidrist maha vaid 20 sekundiga, mis on väga muljetavaldav. Me ei oodanud, et nii ees sõites lahtisel rajal nõnda edukad oleme, aga see näitab ülimalt kõrget klassi," kiitis Wilson kogenud prantslast. 

Tänaku sõidu kohta sõnas britt nii: "Ott sai rallile korraliku alguse. Ta võib küll olla praegu poodimust 30 sekundi kaugusel, kuid teda tundes ning teades Mehhiko teid, siis kõrgest mängust ei saa teda kindlasti maha kanda."

Eestlane ise pole samuti püssi põõsasse visanud ning jaht poodiumi nimel jätkub. "Loomulikult on meil möödunud päevast palju õppida, kuid kokkuvõttes tulime hästi toime. Kõige tähtsam on, et oleme ikka konkurentsis," teatas Tänak. 

"Peaaegu kõigil oli täna probleeme. Oleme uute autodega esimest korda sellistes tingimustes - suured kõrgustevahed ning kõrged temperatuurid.

Võtame päeva kokku ja teeme parandused, et olla homseks valmis. Pikk tee on veel minna ning juhtuda võib kõike." 

Kolmas võistluspäev algab täna kell 16.33.